Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Učinkovit in neinvaziven tretma pomlajevanja obraza z Botox-om

Vrednost kupona je 44,00 €. Razliko 176,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku. Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Pomlajevanje s krvno plazmo

Vrednost kupona je 37,00 €. Razliko 148,00 € do polne cene (185,00 €) plačate direktno ponudniku. Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Učinkovit in neinvaziven tretma pomlajevanja obraza s Profhilo skin boosterjem!

Vrednost kupona je 61,37 €. Razliko 245,49 € do polne cene (306,86 €) plačate direktno ponudniku.

Inovativni anti-age! SUPER CENA na PRP pomlajevanje enega področja po izbiri: obraz ali vrat ali dekolte v Polikliniki Anova! Rezultati so opazni takoj, sčasoma postajajo še bolj vidni! Naraven in varen postopek!

Vrednost kupona je 26,60 €. Razliko 106,30 € do polne cene (132,90 €) plačate direktno ponudniku. Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

26,60€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
106,30 €
Super cena
 
 

Popolnoma naraven, varen in neboleč postopek pomlajevanja z lastno plazmo, bogato s trombociti (PRP), daje dolgotrajne rezultate in vam povrne mladosten videz. PRP predstavlja nov, inovativen postopek v pomlajevanju, brez nevarnosti zavrnitve ali alergijskih reakcij, saj gre za naravne sestavine.

Zakaj PRP?
PRP - plazma, bogata s trombociti, je sestavljena iz dveh elementov: plazme ali tekočega dela krvi in ​​trombocitov, vrste krvnih celic. Trombociti so dobro znani po svojih sposobnostih strjevanja krvi, vsebujejo pa tudi rastne faktorje, ki lahko spodbujajo razmnoževanje celic in regeneracijo ali celjenje tkiva na tretiranem območju. Plazma, bogata s trombociti, je preprosto kri, ki vsebuje več trombocitov kot običajno. ​Za ustvarjanje plazme, bogate s trombociti, zdravnik bolniku vzame vzorec krvi in ​​ga da v napravo, imenovano centrifuga, ki hitro zavrti vzorec, pri čemer loči druge komponente krvi od trombocitov in jih tako koncentrira v plazmi. Po tem se plazma, bogata s trombociti, vrne v obliki injekcij bolniku.

Poliklinika Anova ponuja inovativen pristop k diagnostiki in zdravljenju v skladu z ameriškimi in zahodnoevropskimi standardi. Storitev brez čakanja ob času, ki vam ustreza. Nudijo storitve s področja onkologije, kardiologije, psihiatrije, fizikalne medicine in rehabilitacije, ultrazvočne in laboratorijske diagnostike, estetske medicine itd.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-66%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Paket 8 tretmajev za učvrstitev telesa v salonu Spa & Beauty Tea

Preporosto do sanjske postave!

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rijeka, Hrvaška

Vgradnja implantata v ordinaciji Aleksandar Kovačević, dr. med. dent.!

Popolna oskrba za zdrav in lep nasmeh!