- 50 % na enodnevni grajski oddih za 2 osebi: 3-urno sproščanje v vroči leseni kadi na samotni grajski terasi + romantični kotiček za sproščanje samo za vaju (počitek na LESENIH LEŽALNIKIH ali na velikih SANEH za 2 v zelenem kotičku terase) + pogostitev s sadjem, penino + presenečenje!

Postanite del grajske pravljice na gradu Fala! Sproščanje v vroči leseni kadi, ki se greje na drva, s svežo vodo brez kemikalij!

Grad Fala, Maribor: enodnevni grajski oddih za 2
Grad Fala, Maribor: enodnevni grajski oddih za 2
Grad Fala, Maribor: enodnevni grajski oddih za 2
89,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
180,00 €
-50%
Prihranek:
90,10 €
 
 

GRAJSKI SPROSTITVENI WELLNESS
V objemu narave, spokojne tišine in le petjem ptic, vas Grad Fala vabi na Grajsko razvajanje na spodnjo teraso z najčudovitejšim razgledom proti reki Dravi. Kjer se širno nebo konča se začnejo neomejene planjave zelenih gozdov in tukaj, ob Falskih pečinah se nahaja 700 let star Grad Fala. Sproščujoča terasa ponuja:
- VROČO LESENO KAD: voda v njej se greje na drva, za vsak obisk je nova, sveža voda, brez dodanih kemikalij, 
- KNAJPANJE: za utrjevanje telesa in izboljšanje imunskega sistema je na voljo dodatna kad s svežo hladno vodo in tuš s hladno vodo v čebru,
- počitek na LESENIH LEŽALNIKIH ali na velikih SANEH ZA DVA v zelenem kotičku terase,
- pogostitev s sadjem in s pijačo: penina za dva, voda.

Čas rezervirane sprostitve je namenjen samo vam in vaši izbrani osebi.

Grad Fala leži na razgledni rečni terasi, ki jo z zahoda zapira Falska pečina, na severozahodu pa na obeh straneh reke prepadne pečine iz prastarih kamnin. Slednje oblikujejo svojevrstna skalna vrata v srednjo Dravsko dolino, ki predstavljajo tako geološko kot klimatsko ločnico. Zaradi težke prehodnosti ozke soteske so skalna vrata v preteklosti predstavljala tudi kulturno mejo. Tod je tekla deželna meja med Koroško in Krajino onstran gozda. Glavno pot na Koroško je bilo mogoče učinkovito nadzorovati iz Falskega gradu. Inicijative, ki so prihajale iz gradu, so pomembno vplivale na vsakdanjik okolice in za seboj pustile številne sledi. Danes je grad po zaslugi novega lastnika, ki ga je rešil pred propadom in vanj vnesel vsebine, ki obujajo slavne dneve Falske gospoščine, opremljen v duhu 17. stol. (takrat oddelek Dunajske univerze za filozofijo, teologijo in pravo).

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih 6
Super cena
Rezerviranih 14

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

Doživite Kope - družinsko smučišče z novim otroškim parkom! V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-69%
Rezerviranih 14

Izdelava astrološke natalne karte

Iz natalne karte lahko razberete, kaj vam je bilo ob rojstvu namenjeno in kako ravnati naprej!

-50%
Rezerviranih 4
-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Masaža telesa z oljem citrusov, 60 min

Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona!

-60%
Rezerviranih 4