Adrenalinska vožnja, kot je še niste doživeli! SUPER CENA za 10-minutno vožnjo z dvosedežnim renta gokartom nemškega proizvajalca Rimo (2 odrasla ali 1 odrasla oseba + 1 otrok od 3. leta naprej) pri Pro Kartingu Brnik!

Gokart ima funkcijo dvojnega krmiljenja (na obeh volanih je možno krmiljenje).

8,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Sedite v kart in se zaženite po stezi! Zdaj lahko adrenalinsko izkušnjo doživite v dvoje - v kartu dvosedu, v katerem lahko izberete ali ste  voznik ali sopotnik, saj ima mali bolid funkcijo dvojnega krmiljenja (krmiljenje je možno na obeh volanih)!

STEZA
Steza T2 Prokarting, ki se nahaja na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana,  je dolga 550 metrov. Njena razgibana zasnova ponuja zanimiv dirkaški izziv vsakemu izkušenemu vozniku, obenem pa je primerna tudi za začetnike. Steza je narejena iz zapakiranih avtomobilskih gum ter plastičnih odbojnih ograj. Širina proge je od 7 do 12 metrov.

KARTING FLOTA
Karting flota je sestavljena iz zmogljivih Rimo dirkalnikov. NOVOST je dvosedežni gokart, ki ima funkcijo dvojnega krmliljenja, kar pomeni, da je na dveh volanih možno krmiljenje in je primeren za dve osrasli osebi ali 1 odraslo osebo in enega otroka od 3 leta starosti.

Tehnični podatki
Motor: 390 ccm, 4-taktni, bencinski
Zavore: hidravlične, disk
Največja moč: 13 KM
Max. hitrost: 100 km/h

Ekološka neoporečnost:
Hrup: 72 dB
Emisija CO2: 45 g/km

Ponudba je del kategorij: Adrenalinska doživetja |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 45

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-57%
Rezerviranih 29

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 9

Spoznavni potop Discover Scuba Diving

Prijetno športno druženje pri skupnem odkrivanju novih dimenzij! Kuponi so unovčljivi do 30. 9. 2020!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Lumpi park, trampolin

Pisana napihljiva igrala, akrobatski trampolini in še in še, za sproščeno igro! Odlična priložnost za otroke od 3. do 14. leta za aktivno preživljanje prostega časa!

-50%
Rezerviranih 2
-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Hipnotična masaža za popolno sprostitev (75 min)

Posebni masažni gibi za popoln notranji mir!