Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Zvočna masaža in sprostitev s TIBETANSKIMI pojočimi posodami

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Vas zanima, kaj vam bo prinesla prihodnost? SUPER CENA za 15-minutni pogovor, svetovanje in vpogled iz tarot, angelskih in orakeljskih kart pri Aurori! Vpogled poteka preko aplikacije ZOOM, uporabite lahko svoj telefon ali računalnik!

V ponudbi je na voljo tudi 30-minutni osebni vpogled v karte in svetovanje v prostorih Templja srca v Mariboru!

23,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Vpogled v karte je namenjen vsem, ki potrebujete globlje odgovore in usmeritve v vseh svojih trenutnih življenjskih situacijah, bodisi na področju partnerstva, zdravja ali poslovnega področja. Na vpogledu boste pridobili usmeritve, napotke in potencialne uvide za prihodnost z višjega duhovnega vidika, pridobili višje razumevanje vseh situacij svojega življenja, spoznali zakaj se vam določene situacije v vašem življenju nenehno ponavljajo ter na njih pogledali z drugačne višje perspektive, se naučili bolje prisluhniti svoji intuiciji, slediti svojemu notranjemu glasu in glasu vašega duhovnega vodstva, ki ga pogosto preprosto preslišite ali ga pripišete svoji domišljiji.

Vpogled in intuitivno svetovanje poteka v obliki pogovora na podlagi vaših vprašanj, ki jih zastavite in na katera potrebujete odgovor, iz različnih kart, angelskih, orakeljskih in tarot kart, ki jih uporabimo kot intuitivni pripomoček, da pridobimo odgovore na vprašanja, ki jih iščete, tista ki jih zastavite sami in tista, ki jih morate slišati, da boste lažje napredovali po poti vašega poslanstva, v povezavi z vašimi angeli in duhovnim vodstvom ter njihovo ljubečo energijo. Ob svetovanju boste pridobili večjo jasnost v različnih situacijah vašega življenja,  razblinili nekaj svojih dvomov, lažje naredili spremembe, ki jih želite v svojem življenju ter spoznali kam vas vodi vaša življenjska pot.

Intuitivno svetovanje in vpogled v karte je primeren,  ko želite pridobiti odgovore na svoja vprašanja,  jasnejši vpogled in potencialne uvide za prihodnost v katerikoli situaciji vašega življenja bodisi partnerstva, zdravja, posla, financ, kariere, ob življenjskih prelomnicah, bolje razumeti zakaj se vam dogajajo določene stvari v življenju ter spoznati kam vas vodi vaša življenjska pot in glas vaše duše.

Vpogledi se izvajajo po predhodnem dogovoru v živo preko Zooma, vse kar potrebujete je telefon ali računalnik ter ob dogovorjeni uri klikniti na link, ki vam ga pošljejo. 

Toplo vabljeni, v kolikor vas svetovanje pokliče.

V ponudbi je na voljo tudi 30-minutni osebni vpogled v karte in svetovanje v prostorih Templja srca v Mariboru.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in masaža v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-70%
Oseb: 1
Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

Aktivni dnevni paket za 2 osebi v v gostišču Smogavc 3*

Najem E-koles za aktiven dan in savna za sprostitev!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.