Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in preoblikovanje s tehnologijo HIFU 8D

Najbolj učinkovita metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in dolgotrajni rezultati! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-75%
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

NOVO! SUPER CENA za tretma pomlajevanja male cone (navpične gube na čelu, področje okoli oči ali nazolabialne gube) s tehologijo NOVEGA visoko-intenzivnega ultrazvoka HIFU 8D z V-MAX sondo v salonu Tajna ljepote v Zagrebu! Tretma izvaja certificirana kozmetičarka! Neinvazivno in neboleče!

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Tajna ljepote: pomlajevanje obraza s tehnologijo HIFU8D
Tajna ljepote: pomlajevanje obraza s tehnologijo HIFU8D
99,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

PRVI IN EDINI NAJNOVEJŠI 8D HIFU S SONDO V-MAX ZA POPOLNO ODSTRANJEVANJE GUB

Tretmaje 8D HIFU izvaja certificirana kozmetičarka, ki izvaja tudi izobraževanja o tem tretmaju za kozmetične salone in klinike po vsej Hrvaški. Doslej je 'polepšala' že več kot 900 žensk iz Hrvaške in Slovenije, preverite, zakaj lahko v kozmetičnem salonu Tajna pomladite obraz in do popolnosti izpopolnite svoje linije.

Po ameriških trendih razvoja pomlajevalnih tretmajev tudi Evropa že razveseljuje z učinki nove 8D HIFU tehnologije zategovanja kože, poznane kot »soft« facelift. Sedaj je ta edinstvena naprava prvič prispela in njene učinke lahko preizkusite v salonu Tajna lepte. Učinki so odlični in velja, da trenutno ne obstaja boljša metoda za učvrstitev obraza, vratu, trebuha, stegen, nadlahti, rok in nog ter odstranjevanje maščobe iz vseh delov telesa, kjer je maščobno tkivo.

KAJ JE 8D HIFU?
8D HIFU je najnovejša in neinvazivna tehnologija faceliftinga brez kirurškega posega in anestezije, s katero lahko že v enem tretmaju dosežete neverjetne rezultate. Ta nega je del naraščajočega trenda postopkov proti staranju, ki zagotavljajo vidno izboljšanje drobnih gubic in kontur obraza, kar vam daje mlajši in osvežen videz brez gub.

8D HIFU je najnovejša tehnologija v HIFU terapiji in je kot taka bolj priljubljena kot 3D, 4D ali 9D HIFU tretmaji. To napravo naredi edinstveno to, da ima 8D HIFU manjšo točko ostrenja kot druge HIFU naprave, kar zagotavlja dvakrat boljše in hitrejše rezultate. Ta usmerjena energija, ki spodbuja proliferacijo kolagenskih in elastinskih vlaken, naredi tretma izjemno prijeten in neboleč, za razliko od prejšnjih hifu tretmajev, ki so pogosto zelo boleči in neprijetni. 8D HIFU napravo lahko uporabljamo ne samo za pomlajevanje, ampak tudi za hujšanje, zmanjšanje celulita in zategovanje kože.

Posebnost tretmaja z 8D HIFU aparatom je tudi ta, da zadostuje samo 1 tretma v dveh letih, rezultati pa bodo vidni takoj po tretmaju, končni rezultat pa po 8 do 12 tednih. Pri prejšnjih napravah Hifu je bilo treba čakati do 90 dni, da so opazili spremembe na koži obraza.

Tretma se izvaja s kar 4 različnimi aplikatorji, ki prvič omogočajo dostop do SMAS tkiva, to je tretje plasti med mišicami. Njegova posebnost je posebej patentiran 2,0 mm aplikator, ki ga druge naprave nimajo, s katerim lahko lepo zabrišete gube okoli oči in ust ter izboljšate kakovost kože, tudi brazgotine pred aknami.

KAJ JE SONDA V-MAX?
V-MAX PROBE je novost med Hifu napravami, s katero lahko prvič odpravite tudi najmanjše gubice okrog oči in ust. Po hifu tretmaju obraz dodatno prekrijemo z aplikatorji sonde v-max za izboljšanje učinka liftinga in popolno odstranitev gub. Je še ena izmed mnogih novosti v primerjavi z drugimi Hifu napravami.

KAJ POMENI HIFU?
HIFU ALI VISOKO INTENZIVNI FOKUSIRANI ULTRAZVOK – visoko intenziviran fokusiran ultrazvok kontrolirano segreje tkivo v globini 3 do 4 mm, pri čemer se ustvarijo znatne količine kolagena in koža postane bolj čvrsta, brez por in gub.

PREDNOSTI 8D HIFU:
- rezultati vidni takoj, še boljši končni rezultati pa že po 12 tednih
- tretmaji so popolnoma neboleči in zelo prijetni
- S sondo V-max odstranimo gube okrog oči in ust
- zadostuje le eno zdravljenje na leto
- prava in edina alternativa 'iglam' in kirurškim posegom
- po tretmaju koža ni poškodovana in okrevanje ni potrebno
- z aparatom odstranimo maščobo, celulit in napnemo kožo na kateremkoli delu telesa

Ta revolucionarna in edinstvena naprava lahko:
✔ zmehča ali popolnoma odstrani gube na čelu
✔ privzdigne obrvi za 3 - 4 mm (dvignite zgornjo veko)
✔ zmehča ali popolnoma odstrani gube okrog oči
✔ zmehča ali popolnoma odstrani podočnjake
✔ zmanjša razširjene pore
✔ učvrsti in dvigne lica
✔ zmehča ali popolnoma odstrani nazolabialne gube
✔ napet vrat
✔ zategne in odstrani brado
✔ zategne vratni izrez

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rijeka, Hrvaška

Vgradnja implantata v ordinaciji Aleksandar Kovačević, dr. med. dent.!

Popolna oskrba za zdrav in lep nasmeh!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bihać, BiH

Adrenalinska dogodivščina z raftingom na reki Uni

Vrednost kupona je 8,40 €. Razliko 33,60 € do polne cene (42 €) plačate direktno ponudniku.