Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

50-minutna solna terapija za 2 osebi v Moravskih Toplicah

Blagodejen učinek na dihalne težave, težave s kožo in alergije! Ne spreglejte vseh opcij solnih terapij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

2-urni zasebni najem wellnessa in solna terapija v Moravskih Toplicah

Preženite napetost in si zagotovite popolno sprostitev! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

SUPER CENA za kar 5x 50-minutno solno terapijo za 2 osebi v Aparthotelu Vital v Moravskih Toplicah (ležalniki in fotelji za sprostitev, ogled TV programov, zaščitna kapa in zaščita za stopala) + brezplačno parkirišče!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije solnih terapij, za odrasle in otroke, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Aparthotel Vital, Moravske Toplice: solna terapija
Aparthotel Vital, Moravske Toplice: solna terapija
Aparthotel Vital, Moravske Toplice: solna terapija
Aparthotel Vital, Moravske Toplice: solna terapija
99,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Solna terapija ali haloterapija je vdihovanje zraka, v katerem so drobni delci soli, za izboljšanje dihanja. Gre za alternativno oz. podporno terapijo za težave z dihali, kot so astma, bronhitis ali kašelj. Terapija tudi sprošča in celo pomaga pri izboljšanju stanja pri težavah s kožo in alergijah.

Zdravstvene prednosti solne terapije
Študije so pokazale, da ima solna terapija blagodejen učinek na dihalne težave, težave s kožo in alergije. Sol je naravna in varna snov, ki nima vidnejših oz. močnejših stranskih učinkov, pomaga pa pri izločanju sluzi iz dihalnih poti, ima antibakterijski učinek in lahko pomaga pri preprečevanju okužb, deluje protivnetno in protialergijsko.

Zaradi teh lastnosti se lahko solna terapija uporablja kot podporna terapija pri zdravljenju pljučnih bolezni, vnetega grla, kronične obstruktivne pljučne bolezni (KOPB), s kajenjem povezanih dihalnih težav, respiratornih alergij, astme in drugih dihalnih težav. Uporablja se lahko tudi za lajšanje težav z dihanjem po dihalnih boleznih, saj s prispevanjem k izboljšanju dihanja poveča količino kisika v krvi.

Drobni delci soli pri solni terapiji lahko pomagajo tudi pri obnovi celic kože in zaščiti kože pred staranjem in okužbami. Terapija se lahko uporablja za lajšanje težav z aknami in rozaceo, kožnimi alergijami, ekcemom, dermatitisom ter gubami in znamenji staranja kože.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!