Dopolnite šibke točke! -50% na analizo osebnega kristala (cca 50 strani) na podlagi imena, priimka, datuma, ure in kraja rojstva! Odkrijte, kateri je vaš osebni kristal na podlagi narejene natalne karte (sončni znak, podznak)!

Odlična ideja za darilo!

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Določitev in analiza osebnega kristala, se izvede na podlagi natalne karte, zato so potrebni vaši osebni podatki (vaš rojstni datum, rojstna ura in rojstni kraj).

Osebni kristal predstavlja tisti kristal, ki vas bo dopolnil in vzpodbujal tam, kjer imate šibke točke in dupliciral moč vibracije, tam kjer ste uspešni. Osebni kristal nosite kot nakit in vam predstavlja osebno zaščito in stimulacijo, uravnoveša vam čakre, možno ga je programirati za različne namene, pomaga vam višati zavest in pri  soočanju z negativnimi situacijami in ljudmi. Nosite ga lahko kot obesek, prstan, zapestnico ali pa v žepu pri vseh dnevnih opravilih in raznovrstnih meditacijah.

Analiza osebnega kristala na podlagi natalne karte je izdelana na cca 50 straneh z nasveti o varni uporabi, negi in programiranju kristala. Analizo prejmete na svoj email v PDF obliki.

Ne zamudite te enkratne priložnosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!