Znebite se trdovratne navade s pomočjo svojega uma! -50% na 60-minutni tretma hipnoze za odvajanje od kajenja: uvodni pogovor + seansa hipnoze! Za večji učinek se priporoča vsaj tri do pet obiskov!

Kompleksna psihološka metoda, ki poteka pod vodstvom izkušenega strokovno usposobljenega terapevta! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

45,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-50%
Prihranek:
45,00 €
 
 

Škodljive posledice kajenja in zakaj je tako težko prenehati z njim?
Nikotin povzroča tako fizično kot tudi psihično odvisnost. Zato je pri odvajanju od kajenja pomembno vzeti v obzir oboje. Pričakovati moramo, da bo prišlo do odtegnitvenih oziroma abstinenčnih simptomov tako na nivoju telesa kot tudi psihe. Medicinska hipnoza pa je lahko v takšnih primerih zelo učinkovita prav zato, ker targetira psihološki del posameznika in mu pomaga prebroditi težavno obdobje.

Zakaj medicinska hipnoza?
Hipnoza je spremenjeno stanje zavesti z usmerjeno pozornostjo, povečano sugestibilnostjo in zmanjšano zunanjo zavestnostjo. Je tehnika, s pomočjo katere lahko posežemo globoko v podzavest in s pomočjo sugestij posamezniku pomagamo do rezultatov.Hipnozo opisujemo kot budno stanje intenzivne relaksacije in koncentracije, med katerim se zavest oddalji od vsakodnevnih skrbi, podzavest pa lahko odgovarja na sugestije, kar nam omogoča, da dosežemo globoko telesno in umsko sproščenost.

Uporabnost medicinske hipnoze:
Medicinska hipnoza se uporablja v zdravstvene namene (za odpravo in lajšanje psihičnih in psiho-fizičnih težav) in je kompleksna psihološka metoda, ki poteka pod vodstvom izkušenega strokovno usposobljenega terapevta.Uporabnost medicinske hipnoze zajema širok spekter področij, med njimi so: depresivna stanja, stanja tesnobnosti in bojazni, strahovi, fobije, panični napadi, obsesije, ojačanje samozavesti, trema pri nastopanju, pred izpiti, psihosomatska obolenja (npr. astma, rana na želodcu, …), motnje hranjenja, zasvojenosti, govorne motnje, glavoboli, migrene, nespečnost, in še mnoga druga.

Za večji učinek se priporoča vsaj tri do pet obiskov.

Nastja Pozelnik je transpersonalna psihologinja, po izobrazbi je magistrica psihologije, trenutno pa je vključena v doktorski študijski program v ZDA. Svojim klientom pomaga na poti do transformacije tako, da jim prinaša znanje, jim pomaga vzpostaviti most med zavednim in nezavednim ter jih s pomočjo spremenjenih stanj zavesti pripelje do srečanja z njihovim avtentičnim jazom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in masaža v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-70%
Oseb: 1
Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

Aktivni dnevni paket za 2 osebi v v gostišču Smogavc 3*

Najem E-koles za aktiven dan in savna za sprostitev!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.