Ponudba je zaključena.

Znebite se trdovratne navade s pomočjo svojega uma! -50% na 60-minutni tretma hipnoze za odvajanje od kajenja: uvodni pogovor + seansa hipnoze! Za večji učinek se priporoča vsaj tri do pet obiskov!

Kompleksna psihološka metoda, ki poteka pod vodstvom izkušenega strokovno usposobljenega terapevta! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

45,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-50%
Prihranek:
45,00 €
 
 

Škodljive posledice kajenja in zakaj je tako težko prenehati z njim?
Nikotin povzroča tako fizično kot tudi psihično odvisnost. Zato je pri odvajanju od kajenja pomembno vzeti v obzir oboje. Pričakovati moramo, da bo prišlo do odtegnitvenih oziroma abstinenčnih simptomov tako na nivoju telesa kot tudi psihe. Medicinska hipnoza pa je lahko v takšnih primerih zelo učinkovita prav zato, ker targetira psihološki del posameznika in mu pomaga prebroditi težavno obdobje.

Zakaj medicinska hipnoza?
Hipnoza je spremenjeno stanje zavesti z usmerjeno pozornostjo, povečano sugestibilnostjo in zmanjšano zunanjo zavestnostjo. Je tehnika, s pomočjo katere lahko posežemo globoko v podzavest in s pomočjo sugestij posamezniku pomagamo do rezultatov.Hipnozo opisujemo kot budno stanje intenzivne relaksacije in koncentracije, med katerim se zavest oddalji od vsakodnevnih skrbi, podzavest pa lahko odgovarja na sugestije, kar nam omogoča, da dosežemo globoko telesno in umsko sproščenost.

Uporabnost medicinske hipnoze:
Medicinska hipnoza se uporablja v zdravstvene namene (za odpravo in lajšanje psihičnih in psiho-fizičnih težav) in je kompleksna psihološka metoda, ki poteka pod vodstvom izkušenega strokovno usposobljenega terapevta.Uporabnost medicinske hipnoze zajema širok spekter področij, med njimi so: depresivna stanja, stanja tesnobnosti in bojazni, strahovi, fobije, panični napadi, obsesije, ojačanje samozavesti, trema pri nastopanju, pred izpiti, psihosomatska obolenja (npr. astma, rana na želodcu, …), motnje hranjenja, zasvojenosti, govorne motnje, glavoboli, migrene, nespečnost, in še mnoga druga.

Za večji učinek se priporoča vsaj tri do pet obiskov.

Nastja Pozelnik je transpersonalna psihologinja, po izobrazbi je magistrica psihologije, trenutno pa je vključena v doktorski študijski program v ZDA. Svojim klientom pomaga na poti do transformacije tako, da jim prinaša znanje, jim pomaga vzpostaviti most med zavednim in nezavednim ter jih s pomočjo spremenjenih stanj zavesti pripelje do srečanja z njihovim avtentičnim jazom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-70%
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 5,52 €. Razliko 12,88 € do polne cene (18,40 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate tudi v PROMOCIJSKEM VIDEU! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Tretma pomlajevanja obraza s tehnologijo HIFU

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Pag, Hrvaška

Zipline spust nad morjem na plaži Zrće v Novalji

Spektakularen pogled na Velebit in čudovito paško obzorje!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

Osebno vedeževanje v studiu vedeževanje Tiana

Za lažje reševanje neskladnosti in problemov v toku vašega življenja!