Prijetno in sproščujoče doživetje v atraktivnem okolju! -50% na luksuzno 2-urno razvajanje za 1 osebo v Sense Wellness v 9. nadstropju Eurostars uHotela: uporaba finske in infra savne + uporaba notranjega bazena + izposoja 2 brisač + tajski čaj z limonsko travo!

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

Sense Wellness, uHotel: luksuzno razvajanje
Sense Wellness, uHotel: luksuzno razvajanje
Sense Wellness, uHotel: luksuzno razvajanje
15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Popolna relaksacija v razkošnem Sense Wellness v Eurostars uHotelu!

Čudovita tropska oaza v centru Ljubljane! Če si želite sprostiti utrujene mišice, napetost v sklepih ali zbistriti misli, lahko to storite v nepozabnem okolju z orientalskim pridihom in prijetni družbi certificiranih tajskih terapevtk, kozmetičark in Sense Wellness osebja. V stilu Sense Wellnessa boste lahko uživali sami ali v dvoje v luksuznem penthouse plavalnem bazenu s pogledom na Ljubljanski grad in v finski ter infra-rdeči savni.

Penthouse bazen se nahaja na najvišjem nadstropju Eurostars uHotela in je za vas najboljša izbira. V sodobni oazi sredi mesta boste uživali v ogrevanem plavalnem bazenu in z balkona uživali v prečudovitem pogledu na Ljubljanski grad.

Sense Wellness ponuja za vas ustvarjeno fuzijo najboljših in najbolj učinkovitih elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta, od eksotične Tajske do čudovitih Filipinov! Obiščite našo tropsko oazo v lepem okolju z orientalskim pridihom. Na lokaciji v centru mesta bomo poskrbeli za vaše neizmerno uživanje z našo bogato ponudbo storitev.
Na mestni lokaciji v 9. nadstropju Eurostars uHotela gostom ponujamo čudovit penthouse plavalni bazen z odprtim balkonom in pogledom na Ljubljanjski grad. Med kopanjem se lahko skočite pogreti v blagodejno finsko in infra savno, za tiste, ki imajo radi zasebnost in razvajanje v paru pa je na voljo tudi VIP razkošni masažni prostor za masažo v dvoje. Gostom je na voljo tudi privatni VIP spa za dva, v katerem si poleg masaže lahko privoščite svojo lastno infra savno in masažno kopel.

Sense Wellness Eurostars uHotel je vrhunski velnes center, kjer vam v atraktivnem okolju z orientalskim pridihom ponujamo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas smo ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta.

Ponudba je del kategorij: