Praznični gurmanski užitki v Mastercard vasici! SUPER CENA za tradicionalno japonsko jed tankotsu ramen ALI sushi zvitek (spicy tuna ali losos zvitek) + pijača (sake 0,05l) z Nonbiri Sushi!

EKSKLUZIVNA PONUDBA samo za plačilo z Mastercard® v edinstveni Mastercard vasici na Trgu francoske revolucije v Ljubljani!

Mastercard vasica: ramen ali sushi, Nonbiri Sushi
Mastercard vasica: ramen ali sushi, Nonbiri Sushi
12,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Odkrijte čarobnost Mastercard praznične vasice 

Sprehod po čudoviti praznično okrašeni Ljubljani bodo obiskovalci od blizu in daleč letos med 25. novembrom in 17. decembrom lahko okronali z obiskom Mastercard praznične vasice na Trgu francoske revolucije, kjer jih bosta pričakali imenitna jedača in pijača ter številne priložnosti za sproščena druženja, ki zbližujejo in povezujejo.

Za povsem novo izkušnjo predprazničnih doživetij bodo v Mastercard praznični vasici, ki bo pred znamenite Križanke vabila vsak dan med 14. in 22. uro, poskrbeli s paleto odličnih kulinaričnih kreacij in iskrivih napitkov za ljubitelje vsega dobrega.

Kulinarično ponudbo prestolnice bodo popestrile in nadgradile izvirne jedi, postrežene v pouličnih različicah, ki bodo obiskovalce mamile tako z domačimi, vsem ljubimi okusi kot priljubljenimi eksotičnimi domislicami kulinarike sveta, bodo pripravljale ekipe iz restavracij Breg, Grič, Nonbiri Sushi in Hiša Polonka. Priložnosti za tkanje dragocenih spominov in slovesno nazdravljanje iztekajočemu se letu pa ne bo zmanjkalo v ogrevani loži Merit Showroom, kjer bodo stregli odlična vina, penine in premium napitke.

V duhu povezovanja je Mastercard skupaj z romunsko nevladno agencijo Amais zasnoval tudi poseben projekt Miza za vsakogar, ki bo omogočil, da lepe trenutke in posebna doživetja v predprazničnem času delimo tudi z ljudmi s posebnimi potrebami in drugimi omejitvami, ter hkrati opozarjal na problematiko družbene izključenosti. K posebnemu omizju s skrbno zasnovanimi sedišči in stojišči, ki ponujajo številne tehnološke rešitve in dodatne funkcionalnosti, ter prilagojenimi oblikami menijev za lažje razumevanje bodo tako lahko prisedli tudi slepi, nosečnice, posamezniki z gibalnimi oviranostmi, gluhonemi, mame z otroki in vsi, ki se ob obisku restavracij in sicer v življenju srečujejo s številnimi ovirami. Organizatorji Mastercard praznične vasice, ki sta jo s partnerstvom podprla tudi Mestna občina Ljubljana in Turizem Ljubljana, se veselijo priložnosti, da kar najširšemu krogu ljudi pričarajo čudovit uvod v praznične dni in vrsto nepozabnih doživetij.

"Japonsko kulinariko sem začel odkrivati leta 2008, pred tem sem nabiral izkušnje v drugi azijski kulinariki vendar je srce ostalo zvesto japonskim tehnikam priprave hrane. Tajska kulinarika je bil moj azijski začetek, nato sem v obdobju šestih let deloval v dveh najboljših japonskih restavracijah pri nas. Znanje in izkušnje sem pridobival s sodelovanjem z japonskimi kuharji, njihovim vodstvom in vztrajnim delom. Zadnje leta sam nadaljujem pot v odkrivanju Japonske kulinarike in kot Japonci radi rečejo “nikoli ni dovolj dobro, zmeraj je lahko bolje.”
“Ekipi Nonbiri sem se pridružil leta 2015. Svoje znanje in izkušnje sem izpopolnjeval na tajskem in Vietnamu. Od pričetka svojega dela v Nonbiri kulinariki sem se izpopolnil še v izdelavi Sushija in tako zavzel mesto drugega Sushi mojstra, hkrati pa skrbim za ponudbo ostale azijske hrane.” – Luka Kutin, mojster za tajsko in vietnamsko kulinariko

Ponudba je del kategorij: