- 68 % na odlično 50-minutno metamorfno tehniko samozadravljenja in sprostitve (izvaja se na stopalih, ramenih in glavi) za pozitivno mišljenje, večjo uspešnost, boljšo kreativnost ter dvig samozavesti, v Studiu lepote in masaž Perfect!

Naredite velik korak naprej!

Studio lepote in masaž Perfect, Metamorfna tehnika
Studio lepote in masaž Perfect, Metamorfna tehnika
21,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
69,00 €
-68%
Prihranek:
47,10 €
 
 

Metamorfna tehnika je zelo preprosta tehnika samozdravljenja in sprostitve, ki se izvaja na stopalih, ramenih in glavi. Z Metamorfno metodo sprostimo energijo, ki je ostala "ujeta" v preteklem času in v toku našega življenja, ter naši življenjski sili damo možnost, da začne delovati za nas v smeri udejanjanja potenciala, ki ga imamo kot človeško bitje.

Ta tehnika torej človeka osvobodi vplivov iz preteklih časov, ustvari se čisto druga notranja usmerjenost in naravnanost, kar nam omogoča velik korak naprej.

Vsak človek ima možnost, moč in odgovornost, da se spreminja in s tem dopušča življenjski energiji, da teče nemoteno in izzove spremembo v človekovem življenju.

Z usmerjenimi dotiki refleksoterapevta na stopalih in dlaneh vzdolž refleksne cone hrbtenice, ter na glavi, spodbujamo življenjsko silo, da se preoblikuje in začne sproščati zastalo energijo in ustvarjati novo ter potuje nemoteno dalje. Metamorfna tehnika deluje na strukture, ki so nastale v določenem časovnem obdobju in prostoru. Metamorfna tehnika nam omogoči, da lahko podoživimo obdobje pred spočetjem, čas samega spočetja, čas razvoja in rasti v materi, ter samo rojstvo.

S prestopom onstran časa in prostora, lahko strukture preobrazimo in spremenimo vzorce, ki zavirajo življenjsko energijo. Z metamorfno tehniko lahko dosežemo hitrejšo osebno, duševno, miselno in celo fizično rast, kar poslednično prinaša nove odločitve in nove zgodbe.

Značilnost metamorfne terpije je tudi v takšni tehniki, da ne občutimo bolečine, ni kontraindikacij, je le akcija in je primerna za vsakogar.

Metamorfna tehnika je posebej priporočljiva:
- pri najstnikih, dijakih in študentih,
- pri nemirnih, plašnih, agresivnih otrocih,
- pri vseh otrocih s posebnimi potrebami,
- ter pri starejših in nosečnicah.

Pozitivni učinki:
- boljše in lažje učenje,
- pozitivno mišljenje,
- več uspehov v življenju,
- boljša kreativnost,
- dvig samozavesti,
- uveljavljanje svoje volje

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!