Naučite se osnov snemanja kratkega flima! - 83 % na spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom: osnove filmske produkcije + pisanje scenarija + kadriranje, izdelava snemalne knjige in moodboarda + snemanje s telefonom ali fotoaparatom + montaža v Adobe Premier Pro!

Spletni tečaj, ki preko individualnega dela in nalog, mlade popelje od ustvarjanja enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi spletni tečaj programa Adobe After Effect za 59€!

Spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom
Spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom
59,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
364,00 €
-83%
Prihranek:
305,00 €
 
 

Tečaj videoprodukcije, ki pod mentorstvom Jureta Krefta popelje mlade od enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov. S tečajem dobijo osnovno razumevanje in podlago področja, ki jim omogoči nadalnje ustvarjanje.

PREDAVATELJ: JURE KREFT
Svojo filmsko pot je začel kot igralec, srednješolska leta je preživel ob režiji, snemanju in montaži svojih kratkih filmov, profesionalno pa se ukvarja s filmsko produkcijo in scenaristiko. Tečaj videoprodukcije, ki pod mentorstvom Jureta Krefta popelje mlade od enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov. S tečajem dobijo osnovno razumevanje in podlago področja, ki jim omogoči nadalnje ustvarjanje.  

Prek praktičnih nalog boste obravnavali:
- osnove filmske produkcije,
- pisanje scenarija,
- kadriranje, izdelavo snemalne knjige in moodboarda,
- snemanje filma s telefonom ali fotoaparatom,
- montažo v programu Adobe Premiere Pro. 

Tečaj bo potekal v obliki predavanj in individualnih konzultacij. Predavanja bodo podala razlago obravnavane snovi in nalogo, ki jo bodo morali slušatelji izvesti v naslednjem dnevu. Vsako nalogo bo mentor pregledal in tečajnikom omogočil individualen posvet.

Potrebovali boste program Adobe Premiere Pro, ki je na voljo kot 7 dnevna brezplačna preizkusna različica na POVEZAVI (klik). V kolikor to ni možno, lahko film zmontirate z aplikacijo na telefonu, a pri tem vam mentor ne more nuditi podpore.

Priporočena starost tečajnikov: 13-17 let. Prijavite se lahko tudi nekoliko mlajši ali starejši, le imejte v mislih, da bo nivo pouka prilagojen ciljni skupini, vam ali vašemu otroku pa bo morda nekoliko prezahteven ali prelahek.

Predznanje ni potrebno. Super je, če imate že kakšno izkušnjo, a tečaj je zasnovan tako, da vso snov obravnava po korakih, od začetka do konca.

Vsak tečajnik prejme gradivo v video in PDF obliki. Tečaj temelji na video predavanjih, ki se kombinirajo z delovnim zvezkom, ki si ga lahko natisnete. Mentor vam bo ob dogovorjenih terminih na voljo tudi za individualne konzultacije.

Ponudba je del kategorij: Dom in avto | Fotografiranje |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-95%
Rezerviranih 14

6-mesečni online tečaj tujega jezika

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije tečaja tujega jezika po izbiri, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 11

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Rezerviranih 6

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Tečaj za voditelja čolna

Tečaj je kombinacija teoretičnega dela, ki poteka v spletni učilnici in praktičnega dela, ki se izvaja v klasični učilnici. Edinstven program in zagotovljena kvaliteta!

-95%
Rezerviranih 3
NOVO

Vgradnja in predelava avtomobila za vožnjo na plin

Takoj plačate vrednost kupona 1nadan.si, 46,90 €. Razliko 600 € (za Versus PRO) do polne cene (1500 €) plačate direktno ponudniku! Možna tudi druga doplačila za različne tipe avtoplinskih sistemov!

Super cena
Rezerviranih 4
NOVO

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!