Naučite se osnov snemanja kratkega flima! - 83 % na spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom: osnove filmske produkcije + pisanje scenarija + kadriranje, izdelava snemalne knjige in moodboarda + snemanje s telefonom ali fotoaparatom + montaža v Adobe Premier Pro!

Spletni tečaj, ki preko individualnega dela in nalog, mlade popelje od ustvarjanja enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi spletni tečaj programa Adobe After Effect za 59€!

Spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom
Spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom
59,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
364,00 €
-83%
Prihranek:
305,00 €
 
 

Tečaj videoprodukcije, ki pod mentorstvom Jureta Krefta popelje mlade od enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov. S tečajem dobijo osnovno razumevanje in podlago področja, ki jim omogoči nadalnje ustvarjanje.

PREDAVATELJ: JURE KREFT
Svojo filmsko pot je začel kot igralec, srednješolska leta je preživel ob režiji, snemanju in montaži svojih kratkih filmov, profesionalno pa se ukvarja s filmsko produkcijo in scenaristiko. Tečaj videoprodukcije, ki pod mentorstvom Jureta Krefta popelje mlade od enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov. S tečajem dobijo osnovno razumevanje in podlago področja, ki jim omogoči nadalnje ustvarjanje.  

Prek praktičnih nalog boste obravnavali:
- osnove filmske produkcije,
- pisanje scenarija,
- kadriranje, izdelavo snemalne knjige in moodboarda,
- snemanje filma s telefonom ali fotoaparatom,
- montažo v programu Adobe Premiere Pro. 

Tečaj bo potekal v obliki predavanj in individualnih konzultacij. Predavanja bodo podala razlago obravnavane snovi in nalogo, ki jo bodo morali slušatelji izvesti v naslednjem dnevu. Vsako nalogo bo mentor pregledal in tečajnikom omogočil individualen posvet.

Potrebovali boste program Adobe Premiere Pro, ki je na voljo kot 7 dnevna brezplačna preizkusna različica na POVEZAVI (klik). V kolikor to ni možno, lahko film zmontirate z aplikacijo na telefonu, a pri tem vam mentor ne more nuditi podpore.

Priporočena starost tečajnikov: 13-17 let. Prijavite se lahko tudi nekoliko mlajši ali starejši, le imejte v mislih, da bo nivo pouka prilagojen ciljni skupini, vam ali vašemu otroku pa bo morda nekoliko prezahteven ali prelahek.

Predznanje ni potrebno. Super je, če imate že kakšno izkušnjo, a tečaj je zasnovan tako, da vso snov obravnava po korakih, od začetka do konca.

Vsak tečajnik prejme gradivo v video in PDF obliki. Tečaj temelji na video predavanjih, ki se kombinirajo z delovnim zvezkom, ki si ga lahko natisnete. Mentor vam bo ob dogovorjenih terminih na voljo tudi za individualne konzultacije.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!