Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in preoblikovanje s tehnologijo HIFU 8D

Najbolj učinkovita metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in dolgotrajni rezultati! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Trajno se znebite nadležnih maščobnih blazinic! - 75 % na tretma vakuumske kriolipolize (4 področja), edine prave alternative liposukciji, v salonu Tajna ljepote v Zagrebu!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev vakuumske kriolipolize - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Vakuumska kriolipoliza v salonu Tajna ljepote v Zagrebu
Vakuumska kriolipoliza v salonu Tajna ljepote v Zagrebu
52,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
202,30 €
-75%
Prihranek:
149,70 €
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 3,68€ na eDenarnico

Vakuumska kriolipoliza je prva in edina prava metoda za trajno odpravljanje maščobnih celic in je kot takšna tudi edina alternativa kirurški liposukciji.

Gre za najbolj učinkovito metodo tretiranja gostega maščobnega tkiva, kjer kavitacija ne daje dobrih rezultatov ali ti niso zadostni. Izvajati jo je mogoče na vsakem delu telesa, kjer je odvečno maščobno tkivo: na trebuhu, stegnih, nogah, rokah, hrbtu.

Tretmaji vakuumske kriolipolize vključujejo zamrzovanje maščobnega tkiva, so popolnoma neinvazivni, neboleči, varni in učinkoviti. Vakuumski sistem vsesa maščobno tkivo (40-70 kPa), glede na debelino tkiva pa se to nato tretira pri -5 °C do -15 °C. Ta nizka temperatura ne poškoduje mišičnega in drugih tkiv. Med tretmajem začnejo maščobne celice kristalizirati in se fragmentirati, samo izločanje maščobnih celic pa je popolnoma naraven proces, pri katerem igrajo glavno vlogo jetra. Postopek izločanja je postopen, saj se odpadni produkti preko prebavnega sistema in limfe iz telesa izločijo v približno mesecu dni. To je tudi dodaten dokaz, da je najbolj zdravo hujšanje prav postopno, ki jeter ne obremenjuje.

PRIPOROČILO: potrebnih je 3-5 tretmajev, da maščobno tkivo za vedno izgine z želenega področja. Premor med tretmaji je mesec dni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!