- 50 % na 2x vrhunsko razvajanje z masažo in svetlobno terapijo NA VAŠEM DOMU: 2x svetlobna terapija Bioptron (po 20 min) z masažo ramenskega obroča (po 15 min) ALI antistresno masažo obraza in lasišča (po 15 min) + GRATIS masaža stopal (po 10 min)!

Zagotovite si popolno terapijo za boljše počutje kar v udobju vašega doma!

36,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
72,00 €
-50%
Prihranek:
36,00 €
 
 

Naprave BIOPTRON so medicinske naprave, ki se uporabljajo v profesionalne namene v bolnišnicah, specialističnih ustanovah, wellness in športnih centrih kakor tudi doma. Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je za vsakogar: širok obseg uporabe, preprostost uporabe, brez bolečin, kratek čas zdravljenja, brez znanih negativnih stranskih učinkov in izdelan v Švici! 

Na začetku razvoja foto medicine se je v sodobni svetlobni terapiji večinoma uporabljajo infrardeče in ultravijolične dele spektra. V zgodnjih 80. letih prejšnjega stoletja je raziskovalna skupina znanstvenikov ustvarila vir svetlobe, ki je prvotno temeljil na laserski terapiji nižje stopnje, a je dejansko deloval skoraj s celotnim obsegom vidne svetlobe in delom infrardeče svetlobe. Raziskava je pokazala določene fizične lastnosti, ki so bistvenega pomena za učinkovitost svetlobne terapije. Na osnovi te tehnologije je bil kasneje razvit sistem svetlobne terapije BIOPTRON. BIOPTRON AG nenehno sodeluje s strokovnjaki, raziskovalci in zdravniki v mnogih državah pri preučevanju lastnosti in terapevtske učinkovitosti svetlobne terapije BIOPTRON.

Svetloba BIOPTRON ima biostimulativne učinke: ko je nanesena na kožo, stimulira svetlobno občutljive medcelične strukture in molekule. To povzroči celične verižne reakcije ter sproži tako imenovane sekundarne odzive, ki niso omejeni le na zdravljeno območje kože, ampak lahko vplivajo na celotno telo.

Hiter vsakodnevni tempo nas sili, da vsak dan le bolj hitimo in si vedno manjkrat vzamemo čas zase. Stres se povečuje, možnosti za počitek pa vsakič manj. Seveda se vse to pozna na našemu telesu, zdravju in umu. Masaža je odličen način kako premagati skrbi vsakdanjega življenja in sebi privoščiti prepotrebno sprostitev.   

Danes pa imate priložnost, da sebi podarite fantastično razvajanje.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih več kot 20000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
-50%
Rezerviranih 3
NOVO Dobrovce pri Mariboru

Menjava pnevmatik (premontaža + centriranje)

Prihaja čas za menjavo pnevmatik!

-50%
Rezerviranih 4
NOVO

Udeležba v igri Escape room v Mariboru

60 minut, 1 ekipa, 1 rešitev - rešite uganke in najdite pot iz sobe!

-67%
Rezerviranih 3
NOVO

Zmanjševanje strij v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paket tretmajev za zmanjševanje strij s Carboxy terapijo (5x po 15 min) za 100 €!