Za popolno postavo in razstrupljanje telesa! - 67 % na 6x 30-minutni tretma strojne limfne drenaže za preoblikovanje telesa v salonu Slimmer Center na Ptuju!

Super tretma, ki čisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu, zatekanje nog oz. občutek težkih nog!

20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-67%
Prihranek:
40,00 €
 
 

Strojna limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog oz. težke noge, zastajanje vode v telesu!

Limfa – gosta in težka rumenkasta tekočina, ki obdaja vse telesne celice in določa njim “notranje okolje”. Tako kot človek ne more preživeti v onesnaženem, zadušljivem ozračju, tudi celice našega telesa za pravilno delovanje potrebujejo zdravo bivalno okolje. Limfa zbira odvečno tekočino, odpadne, strupene in tuje snovi iz medceličnega prostora ter jih dostavi v “filter” ali tako imenovane bezgavke. Limfa deluje kot ovira, varuje telo pred boleznimi in okužbami, torej odgovarja za odpornost. Glavne sestavine limfe so limfociti in makrofagi.

Njihova naloga je najti in uničiti bakterije in viruse. Limfne žile se na koncu združijo v dve veliki žili, ki se nahajta v bližini srca, zato se limfa vrača nazaj v krvni obtok, kjer se v nadaljevanju obdela in se prenese v organe izločanja. V krvnem sistemu kri kroži s krčenjem srčne mišice. Limfni sistem nima take centralne “pumpe.” Pretok limfe zagotavlja krčenje skeletnih in dihalnih mišic. Limfa kroži zelo počasi. Če se je hitrost kroženja limfe iz kakršnega koli razloga upočasnila se v tkivih nakopiči in se zadrži medcelična tekočina. V tistih predelih telesa, kjer je pretok limfe prepočasen, predvsem v medenici in stegnah, zastoj povzroča upočasnitev vitalnih procesov. 

Ustvarijo se ugodni pogoji za nastanek različnih bolezni, degeneracije celic, kar pelje v prezgodnje staranje. Slabi limfni obtok povzroča utrujenosti in slabo počutje. Limfa se nabira v bezgavkah, povzroča visok krvni tlak, provocira alergijske reakcije, krčne žile in druge bolezni. Kopičenje limfe in zastoj medcelične tekočine povzroča celulit. Limfna drenaža pospeši proces izločanja toksinov iz telesa, s čemer se zmanjša tveganje za večino bolezni. Učinkoviti odtok limfne tekočine je naloga številka ena za normalno delovanje organizma kot celote.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!