Čarobna obnova zrele kože! -50% na posebno naravno pomladitveno nego obraza v studiu lepote in sprostitve Beauty Effect: nega s fitohormoni in kolagenom + analiza kože pred tretmajem + gobica za čišenje obraza!

Brez agresivnih kemikalij, le naravna nega za vašo naravno lepoto. Privoščite svoji koži skrb, ki si jo zasluži, in odkrijte moč naravnih sestavin!

90,00€
Kupi kupon
Vrednost:
180,00 €
-50%
Prihranek:
90,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,45€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 29. 11. 2024.
  • Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 051 311 911. Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, zaradi velike zasedenosti.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru/naročilu: 12.00-20.00.
  • Ponudba vsebuje: 1x posebno naravno pomladitveno nego obraza v studiu lepote in sprostitve Beauty Effect: nega s fitohormoni in kolagenom + analiza kože pred tretmajem + gobica za čišenje obraza!

Vaša zrela koža si zasluži posebno nego! Obdobje menopavze prinaša številne spremembe, ki jih lahko z nežno, a učinkovito nego omilite. S staranjem koža postane tanjša, izgubi prožnost in sijaj, vendar to ne pomeni, da ne morete ohraniti svoje naravne lepote!

Ta posebna linija nege je oblikovana prav za vas – ženske v zrelih letih, ki želijo koži povrniti elastičnost, zmanjšati gube in preprečiti suhost. Rastlinski fitohormoni, kolagen, naravna olja in karitejevo maslo delujejo sinergijsko, nahranijo, zaščitijo in revitalizirajo vašo kožo.

Kaj pridobite?
Fitohormoni: uravnotežijo spremembe zaradi menopavze.
Kolagen: poveča elastičnost in učvrsti kožo.
Rastlinska olja in karitejevo maslo: globinsko vlažita in obnavljata kožo.
Naravne sestavine: brez agresivnih kemikalij, naravna nega za naravno lepoto. Privoščite svoji koži nego, ki jo potrebuje, in odkrijte moč omenjenih sestavin!

V Beauty Effect Studiu vam nudijo pestro ponudbo različnih negovalnih storitev za nego obraza, nego in oblikovanje telesa ter limfno drenažo po Dr. Voddru. Nudijo tudi različne vrste masaž, ki bodo poskrbele za vašo popolno sprostitev in splošno dobro počutje;  od že omenjene limfne drenaže po Dr. Voddru, terapevtske masaže, športne masaže in antistresne/sprostitvene masaže. Poznani so tudi po masaži v paru, kjer se istočasno lahko masirata dve osebi. Pri negovanju obraza uporabljajo kozmetiko proizvajalca Med Beauty, ki združuje aktivne snovi iz področja medicine s sestavinami iz kozmetike in tako razvija učinkovite izdelke, ki dosegajo merljive rezultate in so idealno prilagojeni vsaki potrebi kože. S tako učinkovito aktivno kozmetiko lahko dosežejo lifting učinke, spodbudijo sintezo kolagena, posvetlijo pigmentacijo, preprečijo predčasno staranje kože in trajno izboljšajo različne probleme s kožo, npr. pigmentne madeže, nečisto kožo... V letošnjem letu so pridobili naziv "Institut za medicinsko in onkološko kozmetiko", v sklopu katerega ponujajo storitve in nego z negovalnimi izdelki desiderm®, podjetjem, ki je vodilno v Evropi na področju onkološke negovalne kozmetike in ima edino certifikat s to oznako Ta kozmetika se lahko uporablja pred, med in po kemoterapijah, desiderm® negovalna kozmetika pa je primerna tudi za hipersenzibilno kožo in poškodovano kožo. Zadnja novost v studiu je nega z EKSOSOMI, ki poleg nege z MATIČNIMI CELICAMI, in MICRONEEDLINGOM zaokrožuje medicinski del studia.  V Beauty Effect Studiu bodo vedno z veseljem prisluhnili vašim željam, saj želijo, da jih zapustite zadovoljni in nasmejani! 

Podrobnosti o ponudniku

Team 2001 d.o.o., PE Beauty Effect Studio - Institut za medicinsko in onkološko kozmetiko

Dupleška cesta 95
2000 Maribor
Slovenija

051 311 911
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza in čiščenje problematične kože (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Vrhunska športna masaža v Masažnem salonu Nirvana v Mariboru.

Zmanjšajte mišično napetost in pospešite regenercijo!

Super cena
Oseb: 3
NOVO Maribor, Slovenija

Družinsko striženje v salonu Frizerstvo Weis

Omislite si nove frizure!