Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Permanentno gelish lakiranje v Magnolija beauty salonu!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Depilacija celih nog v Magnolija beauty salonu v Mariboru!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic v Magnolija beauty salonu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

SUPER CENA za paket za preoblikovanje telesa: 10x po 30-minutna strojna maderoterapija (magic roller) + 5x tretma vacuslim v Magnolija beauty salonu v Mariboru!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

200,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

MADEROTERAPIJA
Maderoterapija je tehnika masaže, ki izvira iz Latinske Amerike in uporablja lesene valje in druge lesene pripomočke za izvajanje terapevtske masaže. Ta tehnika je znana po svojih številnih koristih za zdravje in lepoto, in sicer:
- Izboljšanje cirkulacije: Maderoterapija spodbuja pretok krvi in limfe po telesu, kar lahko izboljša cirkulacijo, odpravlja nabiranje odvečnih tekočin v tkivih ter zmanjšuje otekline.
- Oblikovanje telesa: Z uporabo različnih lesnih valjev in pripomočkov lahko maderoterapija pomaga oblikovati telo, zmanjšati obseg in celulit ter povečati čvrstost kože.
- Sprostitev mišic: Maderoterapija lahko pomaga pri sproščanju napetosti in bolečin v mišicah, saj masaža omogoča ciljano sprostitev napetih mišičnih skupin.
- Preprečevanje strij: Redna uporaba maderoterapije lahko pomaga pri preprečevanju nastanka strij, saj spodbuja elastičnost kože in pospešuje obnavljanje celic.
- Stimulacija limfnega sistema: Maderoterapija lahko poveča delovanje limfnega sistema, kar pomaga pri odstranjevanju strupov in odpadnih snovi iz telesa ter krepi imunski sistem.

Poleg tega maderoterapija velja za prijetno in sproščujočo izkušnjo, ki lahko pomaga tudi pri zmanjševanju stresa in izboljšanju splošnega počutja.

VACUSLIM
Terapija Vacuslim je tehnika, ki se uporablja za oblikovanje telesa, zmanjševanje obsega, odpravljanje celulita in izboljšanje tonusa kože. Glavna metoda pri terapiji Vacuslim je vakuumski masažer, ki deluje na principu sesanja in valjanja kože ter podkožnega tkiva. Ta tehnika ima številne prednosti in koristi, med katerimi so:
- Razstrupljanje telesa: Vakuumski masažer pomaga pri spodbujanju limfnega sistema, kar lahko pomaga pri odstranjevanju toksinov in odvečnih tekočn iz telesa.
- Izboljšanje cirkulacije: Sesanje in valjanje kože s terapijo Vacuslim lahko izboljšata pretok krvi, kar lahko poveča dotok hranil v tkiva in izboljša njihovo zdravje.
- Zmanjšanje celulita: Terapija Vacuslim lahko pomaga pri zmanjševanju videza celulita z razbijanjem maščobnih oblog in izboljšanjem tonusa kože.
- Oblikovanje telesa: S pravilno uporabo terapije Vacuslim lahko dosežete zmanjšanje obsega in oblikovanje telesa na želene dele.
- Sprostitev mišic: Vakuumski masažer lahko pomaga pri sprostitvi napetih mišic, kar lahko zmanjša bolečine in nelagodje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

50-minutna solna terapija za 2 osebi v Moravskih Toplicah

Blagodejen učinek na dihalne težave, težave s kožo in alergije! Ne spreglejte vseh opcij solnih terapij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-55%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma za spodbujanje limfne cirkulacije v centru zdravja AuroraMorpho

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!