SUPER CENA za 60-minutni tretma s strojno limfno drenažo in body wrappingom (kozmetika Afrodita) v Lepotnem studiu N v Mariboru!

Dobro delujoč limfni sistem vam zagotavlja izločanje odpadnih snovi iz telesa, skrbi za visok raven energije ter odpornost!

36,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Strojna limfna drenaža
Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže.
S pomočjo napihljivih manšet in pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv in iz njih odplavimo ostanke presnove. Hkrati zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj limfnega pretoka. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. 

Strojna limfna drenaža očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog oziroma "težke noge". 
Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva in celulita. Terapija deluje protistresno, na splošno izboljša naše počutje in je odlična preventiva proti nastajanju krčnih žil. 

Body wrapping
Če želite takojšnje zmanjšanje obsega rizičnega dela vašega telesa, je body wrapping prava metoda za vas.

Gre za preverjeno, zelo učinkovito metodo odprave celulita in obsega ter izboljšanja izgleda kože. Na kritične predele nanesemo specialne anticelulitne kreme ter drenažno povijemo s posebno folijo. Učinek je bistveno večji, če pred tretmajem naredimo piling, saj se poveča zmožnost absorbcije učinkovin kreme. Odlično se kombinira tudi z ostalimi metodami oblikovanja telesa, zato ga priporočamo takoj po ali med tretmaji maderoterapije.

Z body wrappingom dosežemo razgradnjo maščob na celični ravni, odvajanje toksinov in vode iz podkožja, aktivacijo limfnega sistema in izničevanje videza pomarančne kože. S termičnim učinkom okrepimo izgorevanje maščob in spodbujamo obnavljanje kože.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!