Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor oz. preko spleta

Vedeževanje in vpogled v prihodnost pri svetovalki Renati

Prihaja novo leto in intuitivni vpogled v karte je odlična priložnost za uvide, usmeritve in napotke za novo leto, ki je pred nami! Odlična ideja tudi kot božično darilo!

SUPER CENA za 55-minutno ZVOČNO MASAŽO in globinsko celostno sprostitev vašega telesa z NEPALSKIMI POJOČIMI POSODAMI pri zvočni terapevtki Renati v Templju srca v Mariboru! Vključena seansa s svetim kadilom in zvočni tretma!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

29,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Potrebujete sprostitev telesa, uma in duha?

Privoščite si edinstveno zvočno masažo in celično sprostitev z nepalskimi pojočimi posodami. Zvočna masaža s posodami temelji na starodavnih modrostih starih več tisoč let. Pri zvočni masaži s posodami, ki jih igramo, na lahno drsimo po celem telesu. Barvit spekter tonov, ki jih posode ob igranju tvorijo, potuje po celem telesu in polni ter zdravi vse vaše celice in atome s pozitivnimi visokimi vibracijami in informacijami. Posode namreč pojejo zvok, ki prebuja izvorne informacije zapisane v DNK in aktivira naše zapise.

Potopili se boste v čudovite magične zvoke, ki bodo zdravili vaše telo, um in duha. Ob zvočni masaži boste začutili globinsko celostno sprostitev, saj vas bodo posode, ki bodo drsele po vašem telesu, s svojimi nežnimi zvočnimi vibracijami in valovi ponesle v globoko alpha in theta stanje, sprostitveni tretma pa bo zdravilno oz. ugodno vplival na meridiane oz. energetske poti v vašem telesu, uravnovesil vaše čakre, prebudil vašo intuicijo, zmanjšal stres, živčno napetost, fizične bolečine, sprostil in zmehčal vaše mišice, izboljšal vaše spanje, obnovil notranjo harmonijo in pogladil vašo auro, po sprostitvenem tretmaju pa se boste počutili kot prerojeni, polni energije, miru, povezani sami s sabo in pripravljeni na nove izzive. Vaša edina naloga ob prihodu na tretma je, da se sprostite in uživate, vse ostalo bodo naredile pojoče posode s svojimi pomirjujočimi zvoki. Zvočni tretma se izvaja na masažni mizi.

Na tretma pridete udobno oblečeni, brez nakita, v oblačilih brez gumbov, zadrg, spodnjega perila, da ne zavirate pretoka energije in ustavljate vibracij posod, ki bodo drsele po vašem telesu, lahko si prinesete tudi prevezo, masko oz. blazino za oči, če vam ta ustreza, da se še lažje sprostite. Po tremaju pijete veliko vode.

Zvočna masaža s pojočimi posodami je primerna za ljudi v različnih starostnih obdobjih, za tiste ki doživljate stres delovnega tedna, se soočate z različnimi blokadami v svojem življenju in potrebujete pri tem podporo, kot tudi za tiste, ki se želite zgolj globinsko sprostiti in notranje uravnovesiti.

Odlično se boste počutili že po prvem tretmaju, priporočljivi so vsaj trije obiski.
Zvočna masaža je odlična ideja tudi za darilo. Vabljeni!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!

-52%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Popolno preoblikovanje telesa s kriolipolizo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 1x tretma kriolipolize (po 40 min) + GRATIS 30-minutna limfna drenaža in 2x aplikator za 120,00 €!

-50%