Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma za preoblikovanje telesa (90 min)

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tretmaje za preoblikovanje telesa, preverite med dodatnimi možnostmi!

Za izklesano telo! -50% na odličen paket za preoblikovanje postave: 90 minutna kavitacija + limfna drenaža + elektrostimulacija za učvrstitev telesa v Studiju lepote Isabel!

Idealna rešitev za vse, ki bi želeli izboljšati svoj izgled brez kirurškega posega!

50,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-50%
Prihranek:
50,00 €
 
 

KAVITACIJA
Kozmetični tretma za odpravo prekomerno nakopičenih maščobnih blazinic. Pri kavitaciji se uporablja posebno napravo, ki proizvajaja ultrazvočne vibracije, ki uničujejo maščobne celice. Maščobne celice namreč s pomočjo teh vibracij popokajo in se preko delovanja limfnega sistema izločajo iz telesa. Zelo pomembno je, da po opravljenem tretmaju kavitacije zaužijemo zadosti tekočine in s tem pomagamo telesu, da lažje izloči razbite maščobne celice

LIMFNA DRENAŽA
Limfna drenaža spodbuja delovanje limfnega sistema, izboljša krvni pretok, krepi imunski sistem in odpravlja stres. Limfna drenaža pospeši proces izločanja toksinov iz telesa, s čemer se zmanjša tveganje za večino bolezni. Učinkoviti odtok limfne tekočine je naloga številka ena za normalno delovanje organizma kot celote. Limfna drenaža pospešuje čiščenje celic od strupenih snovi. To omogoča in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja.

ELEKTROSTIMULACIJA
Elektrostimulacija je izjemno učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, stegna in zadnjica, istočasno pa v zelo kratkem času opazimo pozitivne spremembe na mišičnem tonusu ter celulitnem stanju. Elektrostimulacija tako stimulira periferno prekrvitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje porabo maščob. Z elektrostimulacijo povzročimo krčenje kolagenskih vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih funkcionalnih kolagenskih vlaken, ki so zaradi celulitnega stanja izgubili tonus prožnost ter s tem še dodatno zmanjšuje nakopičeno maščobo, istočasno pa lepo oblikuje mišično strukturo.Tako se zmanjša obseg kritičnih delov telesa. Z izboljšanjem tonusa, se zmanjšajo tudi kožni defekti (strije). Z elektrostimulacijo učvrstimo trebuh, noge, zadnjico in nadlaket.

Studio lepote Isabel nudi kvalitetne storitve v prijetnem ambientu. Strokovno usposobljeno osebje poskrbi za vaš izgled in dobro počutje. Nudijo vam klasične masaže celotnega telesa, body wrapping ali povijanje telesa za zmanjševanje obsega in izboljšanja tonusa kože, nege obraza, refleksno masažo stopal, keratinsko vihanje trepalnic, presoterapijo oz. limfna drenaža in pa kriopolizo za ostranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!