Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Preko spleta

15-minutni pogovor, svetovanje in vpogled v karte pri Aurori

V ponudbi je na voljo tudi 30-minutni osebni vpogled v karte in svetovanje v prostorih Templja srca v Mariboru!

SUPER CENA za 55-minutno ZVOČNO MASAŽO in globinsko celostno sprostitev vašega telesa z NEPALSKIMI POJOČIMI POSODAMI pri zvočni terapevtki Renati v Templju srca v Mariboru! Vključena seansa s svetim kadilom, zvočni tretma in kratko sporočilo vaših angelov in vodnikov!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

29,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Potrebujete sprostitev telesa, uma in duha?

Privoščite si edinstveno zvočno masažo in celično sprostitev z nepalskimi pojočimi posodami. Zvočna masaža s posodami temelji na starodavnih modrostih starih več tisoč let. Pri zvočni masaži s posodami, ki jih igramo, na lahno drsimo po celem telesu. Barvit spekter tonov, ki jih posode ob igranju tvorijo, potuje po celem telesu in polni ter zdravi vse vaše celice in atome s pozitivnimi visokimi vibracijami in informacijami. Posode namreč pojejo zvok, ki prebuja izvorne informacije zapisane v DNK in aktivira naše zapise.

Potopili se boste v čudovite magične zvoke, ki bodo zdravili vaše telo, um in duha. Ob zvočni masaži boste začutili globinsko celostno sprostitev, saj vas bodo posode, ki bodo drsele po vašem telesu, s svojimi nežnimi zvočnimi vibracijami in valovi ponesle v globoko alpha in theta stanje, sprostitveni tretma pa bo zdravilno oz. ugodno vplival na meridiane oz. energetske poti v vašem telesu, uravnovesil vaše čakre, prebudil vašo intuicijo, zmanjšal stres, živčno napetost, fizične bolečine, sprostil in zmehčal vaše mišice, izboljšal vaše spanje, obnovil notranjo harmonijo in pogladil vašo auro, po sprostitvenem tretmaju pa se boste počutili kot prerojeni, polni energije, miru, povezani sami s sabo in pripravljeni na nove izzive. Vaša edina naloga ob prihodu na tretma je, da se sprostite in uživate, vse ostalo bodo naredile pojoče posode s svojimi pomirjujočimi zvoki. Zvočni tretma se izvaja na masažni mizi.

Na tretma pridete udobno oblečeni, brez nakita, v oblačilih brez gumbov, zadrg, spodnjega perila, da ne zavirate pretoka energije in ustavljate vibracij posod, ki bodo drsele po vašem telesu, lahko si prinesete tudi prevezo, masko oz. blazino za oči, če vam ta ustreza, da se še lažje sprostite. Po tremaju pijete veliko vode.

Pred zvočno masažo vas za večjo učinkovitost tretmaja prekadim s svetim lesom, po masaži pa izvlečemo za vas kratko sporočilo vaših angelov in vodnikov iz angelskih in orakeljskih kart za prihodnje dneve.Zvočna masaža s pojočimi posodami je primerna za ljudi v različnih starostnih obdobjih, za tiste ki doživljate stres delovnega tedna, se soočate z različnimi blokadami v svojem življenju in potrebujete pri tem podporo, kot tudi za tiste, ki se želite zgolj globinsko sprostiti in notranje uravnovesiti.

Odlično se boste počutili že po prvem tretmaju, priporočljivi so vsaj trije obiski.
Zvočna masaža je odlična ideja tudi za darilo. Vabljeni!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!