Izboljšajte počutje, okrepite imunski sistem ter se napolnite z energijo! -50% na 60-minutno refleksnoconsko masažo stopal z reikijem za odraslo osebo v studiu Moj Zen! Protibolečinska terapija s tehniko pritiska na živčne točke na stopalih!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

27,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
55,00 €
-50%
Prihranek:
27,50 €
 
 

S pritiskom in masažo določenih točk na stopalih, ki jim pravimo refleksne cone, lahko napolnimo in podpremo vse dele človeškega telesa. Vsaka točka na stopalih je kot senzor, ki deluje na določen organ v telesu. Je odlična preventivna metoda, pri kateri lahko že zgodaj zaznamo energijsko neravnovesje v organizmu.

Učinki, ki jih pričakujemo pri masaži stopal so: globoka sprostitev, razstrupitev telesa, dvig energije, izboljšanje prekrvavitve telesa, dvig imunskega sistema, je preventivna metoda za vzdrževanje zdravja. Priporoča se pri težavah z nespečnostjo, glavobolih, živčni ali mišični napetosti, pogostimi virozami, težavah s hrbtenico....

Reiki - univerzalna življenjska energija, zdravilna energija ljubezni. Reiki je čudovito orodje, ki deluje na fizični, mentalni, duhovni ter čustveni ravni. Z njim se dotaknemo vseh ravni hkrati in se tako v telesu prične postopek samozdravljenja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!