Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-55%

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Pomoč za hiter in uspešen zaključek študija! - 62 % na individualno online svetovanje in pripravo načrta za diplomsko nalogo, magistrsko nalogo ali doktorsko disertacijo, prilagojeno zahtevam vaše fakultete!

V teh nepredvidljivih in kriznih časih lahko nemoteno pripravite načrt za uspešen zaključek študija! Pri tem vam bo pomagala izkušena mentorica!

Pomoc pri pripravi diplomske/magistrske naloge/dokt.
Pomoc pri pripravi diplomske/magistrske naloge/dokt.
57,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
150,00 €
-62%
Prihranek:
93,00 €
 
 

VSE ZA DIPLOMO
Uspešno in hitro zaključite študij z njihovo pomočjo.

Ste proti koncu študija in vas čaka le zaključek diplomske/magistrske naloge? Nudijo vam pomoč pri pripravi diplomske, magistrske naloge, doktorske disertacije!

V teh nepredvidljivih in kriznih časih lahko nemoteno pripravite načrt za uspešen zaključek študija. Pri tem vam bo pomagala izkušena mentorica, ki že vrsto let izvaja v živo in online delavnice za pripravo diplomskih nalog.

Ključ do uspeha pri online svetovanju je dobra podpora izkušenega strokovnjaka, ki pomaga študentu in skrbi, da je cilj dosežen: izbira teme, izbira raziskovalnega področja, pravilna uporaba metodologije in priprava načrta za diplomo, skladno z zahtevami fakultete. 

Vi pišete diplomo, oni vam pomagajo s strokovnimi nasveti !

Kaj obsega ponudba Vse za diplomo?
- Določitev raziskovalnega področja
- Pomoč pri izbiri teme
- Pomoč pri oblikovanju naslova
- Pomoč pri izbiri raziskovalnih metod
- Oblikovanje načrta diplome
- Možnost nadaljnjega sodelovanja pri pripravi dispozicije, tehničnem urejanju, lektoriranju, prevodu povzetka v angleščino, pripravi prezentacije).

Prihodnost pripada izobraženim, zato odprite vrata do znanj in novih priložnosti.    

Tam, kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. (Aristotel)

IZVAJALEC:
Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s pisanjem strokovne in znanstvene literature.

MNENJA UPORABNIKOV:
Ko sem napisal diplomsko nalogo nisem vedel, kako naprej do zagovora. Strah me je bilo, če bo v redu in kako naprej. Zaradi tega sem skoraj pol leta bil v psihični in časovni stiski. Sošolka, ki je uspešno končala študij mi je predlagala go. Zorico Zaklan. Pri tem podjetju sem našel vse na enem mestu: oblikovanje, lektoriranje, prevod povzetka in pripravo Power Point prezentacije. Potem sem hitro in uspešno diplomiral ter vpisal magisterij. Bojan  
Še enkrat iskrena hvala za podano znanje, izkušnje in usmeritve pri dokončanju diplome, saj je vse to preseglo moja pričakovanja. S pomočjo vaših lektorskih in oblikovnih popravkov sem uspešno diplomirala. Z veseljem bi se še enkrat obrnila na vas, saj me vaša energija in razgledanost navdušujeta in motivirata k iskanju še neraziskanega. Marinka

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!