Poskrbite za dobro počutje! - 62 % na 50-minutno vrhunsko MASAŽO PO IZBIRI v Salonu lepote EmporiaS: ŠPORTNA ali TERAPEVTSKA masaža!

Izberite popoln tretma za vaše telo!

Salon lepote EmporiaS: športna ali terapevtska masaža
Salon lepote EmporiaS: športna ali terapevtska masaža
19,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-62%
Prihranek:
30,80 €
 
 

Prepustite se strokovnim rokam Salona EmporiaS!

Terapevtska masaža je masaža pri kateri lajšamo kronične bolečine, ki nastajajo zaradi prisiljene drže, prekomernega sedenja, zakrčenosti mišic, kot posledica stresa, bolezni in starih poškodb. Je kombinacija več različnih tehnik, učinek masaže pa takojšen. Korenine terapevtske masaže segajo že od stare Grčije in Rimskega imperija naprej. Z masažo povečamo prekrvavitev in sproščanje mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter tako olajšamo pritisk na živce, s tem pa se zmanjša bolečina. Ugodne posledice po masaži so torej; manjša bolečina, sproščen hrbet in seveda boljše splošno psihično in fizično počutje. S pritiski in vibracijo na akupresurne točke, razporejene ob hrbtenici in z izbranimi eteričnimi olji dodatno lajšamo težave kot so stres, mišična napetost, bolečine.
Predvsem lahko terapevtska masaža občutno izboljša stanje pri bolečinah v hrbtenici (hernija, lumbago, išijas, razna degenerativna obolenja hrbtenici, itd). Zaradi čedalje hitrejšega in bolj stresnega načina življenja je nujno občasno razbremeniti telo s terapevtsko masažo ter tako skrbeti zanj. Na ta način lahko težave omilimo ali jih celo preprečimo. Za vaše zdravje in dobro počutje ste zmeraj odgovorni vi sami in glede tega lahko veliko naredite že sedaj.

Športna masaža je primerna za vse, ki se ukvarjajo s športom - profesionalnim in rekreativnim športnikom. Pri športni masaži se osredotoča predvsem na specifične mišične skupine, ki so aktivne pri posameznih športnih aktivnostih. Uspešno pomaga pri hitrejši obnovi mišic po vadbi in za večjo zmogljivost.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!