S hipnozo do popolne harmonije! - 50 % na 75-minutno hipnotično masažo: hipnoterapija in posebna masaža za globoko sprostitev pri certificirani hipnoterapevtki Andreji Paljevec!

Posebni masažni gibi za popoln notranji mir!

35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Hipnotična masaža za globoko sprostitev

Hipnotična masaža je oblika hipnoterapije, ki skupaj s sprostitveno  masažo in sugestijami omogoča še globljo sprostitev in globoka hipnotična stanja. Hipnoterapevtka z nežnim pritiskom na posebne točke spodbudi pretok pranske energije po telesu. V telesu je več kot 72.000 nadijev, meridianov ali subtilnih energijskih kanalov.  Njihova pretočnost je pomembna za zdravje, vitalnost in občutek skladnosti z vsem, kar nas obdaja. Rahli krožni gibi v smeri urinega kazalca poleg tega tonificirajo in krepijo notranje organe in tkiva. Masažni gibi so počasni in globinski, tako da ne sprostijo le mišic, temveč aktivirajo tudi delovanje parasimpatičnega živčevja in s tem sprožijo  občutek globokega miru in sproščenosti ter izločanje hormonov sreče, ki omogoča jo samozdravljenje in vstop v globoko hipnotično stanje. Hipnotična masaža prinaša globok občutek notranjega miru in radosti še okrepi in nas tako pripravi na lažje soočanja z življenjskimi izzivi in premagovanje stresa. Ker vzpostavlja pretok energije po celem telesu, je primerna tudi za odpravljanje napetosti, kronične utrujenosti in depresije.

Terapija vključuje tudi akupresuro refleksnih točk na dlaneh in stopalih, ki so povezane z  celim telesom in notranjimi organi. Gre za starodavno tehniko zdravljenja, s katero telo prebudi svoje samozdravilne sposobnosti. Masaža poteka v prijetnem, toplem in zatemnjenem ambientu, obogatenem z aromaterapijo in sproščujočo glasbeno spremljavo.  Recite zbogom  glavobolom, bolečinam v hrbtu, vratu, želodcu, nogah , rokah, izboljšajte koncentracijo, spomin, razpoloženje in splošno zdravje ter s tem tudi delovno učinkovitost …

Hipnoterapijo in masažo s hipnozo opravlja hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec, ki  je leta 2010 prejela  certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!