Odpravite dioptrijo ZA VEDNO! - 75 % na celostni oftalmološki pregled oči, pri očesnem specialistu v eni od klinik v Zagrebu!

Želite zjutraj vstajati brez iskanja očal ali vstavljanja leč, ter brez njih brezskrbno početi stvari, ki so vam ljube? Potem je celosten pregled oči prvi korak proti cilju.

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-75%
Prihranek:
75,00 €
 
 

Želite imeti popoln vid? Na srečo si dandanes lasersko odpravo dioptrije lahko privošči vedno več ljudi, saj posegi niso več tako dragi, kot so bili nekoč. A pri izbiri ustreznega okulista je vseeno potrebno biti previden. Številni zdravniki namreč ponujajo različne ugodnosti, zato je zelo zaželeno, da pred končno odločitvijo dobimo nekakšno primerjavo med njimi. Ob ceni je seveda zelo pomembno tudi to, kako bomo s storitvijo zadovoljni. V agenciji smo zavezani poslanstvu, da ljudem čim hitreje pomagamo do najboljše zdravstvene storitve, in sicer tako, da na podlagi skrbno pripravljenih anket ocenjujemo zadovoljstvo strank, ki so opravile storitev pri naših ponudnikih. Prav tako se trudimo, da imamo v svoji ponudbi okuliste z ugodnimi cenami, ki seveda nikakor ne vplivajo na kakovost njihovih storitev. Tako vam lahko zagotovimo nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se na ponudnika obrnili direktno. Garancija na zadovoljstvo je tako brez dvoma zagotovljena!

ZAKAJ DOKTOR 1A (ugodnosti):
- 75% popust na pregled v Optical Express-u;
- dodatni 30% popust na premium metode laserske operacije oči v Knezovič Vision Group;
- dodatni 5% popust na vse metode (laser in leče) v Optical Express-u;
- dodatni 10% popust na vgradnjo leč v Knezovič Vision Group;

EKSKLUZIVNO:
- GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO: v primeru, da z operacijo pri očesnem centru, ki vam ga priporočamo, ne boste zadovoljni, vam zagotavljamo dodatne brezplačne preglede in brezplačno re-operacije;
- pridobite preverjene podatke o zadovoljstvu pacientov, ki so operacijo že opravili; možnost pregleda in operacije v istem dnevu;

Vsako leto, se za odpravo dioptrije odloči skoraj 2700 Slovencev. Doktor 1A ,lahko tudi vam uredi najcenejši pregled, brez čakalne dobe, med priznanimi očesnimi klinikami. Klinike, s katerimi sodelujemo, za odpravo dioptrije uporabljajo najnaprednejše metode z najsodobnejšimi laserji. Več o Doktor 1A si lahko preberete na https://www.doktor1a.com/ in se seznanite s splošnimi pogoji.

Ponudba je del kategorij: Lepota in zdravje | Ostalo lepota in zdravje |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-62%
Rezerviranih 787

Glavna jed s prilogo v eni od Restavracij 123

V tej ponudbi lahko izberete tudi paket 10 kuponov za glavno jed v Restavracijah 123 v Ljubljani in Novi Gorici za 2,99 €/kupon + DARILO: zlati kupon za 1x glavno jed s prilogo!

-50%
Rezerviranih 26

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Rezerviranih 17

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

-55%
Rezerviranih 3
NOVO

Lektoriranje besedila

Natančen in strokoven jezikovni pregled besedila ter odpravljanje pravopisnih, slovničnih in nenazadnje tudi tipkarskih napak!

Super cena
Rezerviranih 8
NOVO

Popolno wellness razvajanje (kopanje, savnanje) + kosilo

Odlično sproščanje v wellness oazi, zatočišču miru, sprostitve in nove energije! Ne spreglejte izbranih terminov kar do 15. 12. 2020!