Znebite se neprijetnih občutkov napetosti, stresa, izčrpanosti in tesnobe! - 60 % na vrhunski ACCESS BARS tretma + GRATIS: SPA masaža glave, v Zen centru! Izbrišite podzavestne blokade ter zaživite boljše in lahkotnejše življenje!

Izjemen tretma, ki z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi in pomaga pri blokadah, ki vas omejujejo! Odlična ideja za darilo!

35,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-60%
Prihranek:
54,01 €
 
 

Access Bars tretma, ki se izvaja v več kot 100 državah sveta. Z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa. Kupon je odlično darilo za vas ali za vaše najdražje!

KAKO TRETMA POTEKA: Udobno ležite na masažni mizi, oblačila imate na sebi in ste pokriti z nežno odejo. Ob nežnih prijemih 32 točk na glavi terapevt izvaja lahkoten tretma.

Kako se znebiti neprijetnih občutkov v telesu, kako se znebiti stresa in izčrpanosti?
Kako se končno znebiti napetosti in tesnobe?
Kako uničiti in izbrisati blokade iz podzavesti?
Kako zaživeti lahkotneje?
Kako sprejemati več obilja?

KAJ LAHKO DOSEŽETE Z BARSI? 
Access Barsi so tisočim po svetu pomagali
spremeniti mnoga področja življenja: spanje, zdravje in prekomerna teža, denar, odnosi, telesne bolečine, spolnost, stres, kreativnost, pomanjkanje energije, anksioznost in tesnoba, fobije, depresija, … Z Barsi mnogi dobijo nazaj lahkotnost svojega življenja.

V Zen centru na strokoven način poskrbijo za vašo harmonijo in dobro počutje. S pomočjo vrhunskih, priznanih licenciranih terapevtov in trenerjev osebnostne rasti z večletnimi izkušnjami vam zagotovijo boljše počutje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!