V Terme Vivat na popoln poletni dan! SUPER CENA za kopanje v Termah Vivat: 1x celodnevna kopalna karta za 1 osebo za uživanje v bazenskem kompleksu Term Vivat!

Prepustite se termalnemu doživetju Panonskega morja! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 1x celodnevno kopalno karto za otroke za 6,40 €.

Terme Vivat: celodnevno kopanje v bazenih
Terme Vivat: celodnevno kopanje v bazenih
Terme Vivat: celodnevno kopanje v bazenih
9,20€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Celodnevno sproščanje v Termah Vivat!

V prenovljenem notranjem delu Term Vivat se pustite razvajati na 2000 m2 vodnih površin. Očarale vas bodo moderne linije, v katerih se boste počutili odlično. Na voljo vam bodo notranji termalni bazeni z vizualnimi efekti, 2 jakuzija, bazen s črno termo-mineralno vodo in notranji otroški bazen. Posebno vas bo prepričal ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, ki je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?
- vsako leto se uvršča med najboljša srednje velika slovenska termalna kopališča
- prijetna temperatura vode od 27 do 38° C v ogrevanih bazenih
- "črna" termomineralna voda, ki je najtoplejša v Sloveniji
- blagodejno vpliva na kožo ter lajša bolečine revmatičnih in drugih tegob
- sproščanje v izjemno čistih in lepih bazenih

ČRNO ZLATO
Potopite se edinstveno črno zlato, ki na svetu obstaja samo v naših koncih. V trenutku začutite njeno strast, ki vam bo pognala kri po celem telesu. Z njeno pomočjo boste prejeli energijo in zdravilno moč, ki vam bo olajšala marsikatero tegobo.

WELLNESS CENTER IN TAJSKI SALON (z doplačilom)
V kolikor vas bodo zaskelele mišice in si boste zaželeli masažo, izpod rok naših odličnih maserjev, vas z veseljem povabijo v Wellness center, kjer se združujejo kitajski in prekmurski elementi Zemlje. Za popolno razkošje pa se lahko potopite v daljni svet Orienta in se prepričate o tajski ponudbi masaž v Salonu tajskih masaž.

KULINARIKA (z doplačilom)
Po vsem lepem, se je potrebno tudi okrepčati in preizkusiti odlično ponudbo prekmurske kulinarike v bazenski restavraciji, se posladkati s slastno Prekmursko gibanico ali si privoščiti osvežilen domač koktajl.

Ponudba je del kategorij: Kopalne karte |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 3
-55%
Rezerviranih 4
-50%
Rezerviranih 3
-56%
Rezerviranih 4
-74%
Rezerviranih 2
NOVO

Razkošna relaksacijska masaža s toplim medenim oljem

Ritual z izdelki Afrodita Professional Slovenia je tudi zelo priporočljiv za razvajanje nosečnic!

-50%
Rezerviranih 4
NOVO

Antistresna masaža z masažnem oljem sivke, 60 min

Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi sprostiveno masažo obraza, vratu in dekolteja za 15 €!