Za popolne obrvi! - 67 % na vrhunsko oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills v salonu Masaže in kozmetika LJ! Bodite urejene kadarkoli!

Očarajte z zapeljivimi obrvmi! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 7. 2020!

5,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-67%
Prihranek:
12,20 €
 
 

Oblikovanje obrvi po sistemu Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills je po vsem svetu poznana kot sinonim za najlepše obrvi. Kolekcijo za oblikovanje in nego obrvi sestavljajo izdelki vrhunske kakovosti, namenjeni samozavestnim ženskam s prefinjenim okusom, ki želijo biti vsak dan urejene in svoj videz zaupajo lepotnim strokovnjakom.
Pozornost je namenjena celotnemu videzu obraza, njegovi obliki, ličnicam, arkadnim kostem, očem ter barvi las. Vsi lepotni pripomočki so dermatološko preizkušeni, niso testirani na živalih, so dolgo obstojni in so dopolnitev make up-a.

Ste se kdaj vprašale, kako lahko številne znane zvezdnice vedno in povsod izgledajo tako elegantno, a kljub vsemu naravno? 
Spoznajte njihovo skrivnost in vstopite v svet oblikovanja obrvi in seveda uporabljajte senčilo, ki zapolni vse kotičke obrvi, sčimer omehčate njihov videz, brez sledu strogih začrtanih linij.
Oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills je lepotni postopek, ki zahteva izjemno natančnost, smisel za estetiko in predvsem mirno roko. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza. Pri oblikovanju obrvi moramo biti pozorni na celoten videz obraza, njegovo obliko, ličnice, arkadne kosti in oči ter vsekakor tudi na barvo las.

Blagovna znamka Anastasia ponuja celovito ponudbo izdelkov za oblikovanje in nego obrvi. Njena posebnost so upogljive šablone, ki so odličen pripomoček za vzdrževanje pravilne oblike obrvi, za mnoge nepogrešljiva pa je pinceta z ročno brušeno jekleno konico, ki se odlikuje po kirurški natančnosti. Vsekakor pa je eden od uporabno najpreprostejših izdelkov nenadomestljiv svinčnik za osvetljevanje oči, ki daje piko na i pravilno oblikovanim obrvem, saj doseže optični učinek dvignjenih obrvi.
Vsi izdelki so vrhunske kakovosti, dermatološko preizkušeni in dolgo obstojni.
Prepustite se lepotnemu postopku certificiranega oblikovanja obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills ter vzdržujte oblikovane obrvi tudi same, pa naj bo to doma, v službi ali na potovanju.

Zablestite v vsej svoji lepoti s popolnimi obrvmi!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!