Povečajte tonus in napetost kože! - 50 % na 1x 45-minutni anticelulitni tretma radialne endodermne vakuum terapije za predel telesa po izbiri (noge, trebuh, zadnjica ali hrbet) v salonu Masaže in kozmetika LJ!

Učinkovita in neinvazivna metoda za lepše oblikovano telo ter čvrsto in napeto kožo - brez sledi celulita in odvečnih centimetrov! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 7. 2020!

Anticelulitni tretma, 45
Anticelulitni tretma, 45
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,10 €
 
 

Radialna endodermna terapija

Nova aparatura za izvajanje radialne endodermne vakuum terapije je najprestižnejše znamke vrhunske kakovosti Iskra Medical.

Aparatura je terapevtska in nudi pester nabor različnih dodatkov, ki močno razširijo uporabo v namene estetike in fizioterapije. Pravilna izbira aplikatorja in nastavitev omogočata izredne rezultate tako v oblikovanju telesa, pomlajevanju obraza,  intenzivni masaži celega telesa, rehabilitaciji športnikov in fizioterapiji. Zato ima poleg različnih dodatkov in ventuz tudi več različnih programov, s katerimi lahko izvajamo vse te etetske in terapevtske programe.
Patentirana radialna endodermna terapija omogoča edinstveno kombinacijo pulzirajočega vakuuma in posebno oblikovanih aplikatorjev s tremi rotirajočimi kroglicami, ki ustvarijo krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata drenaža in raztezanje vezivnega tkiva. Terapija z elektronsko kontroliranim podtlakom v masažni ventuzi ustvari kožno gubo, ki jo podltak v potujoči ventuzi hkrati razteza, drenira in masira. Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi. Vezivno tkivo postane ponovno elastično, koža se napne in učvrsti, značilne vdolbine in izbokline celulitne in pomarančaste kože pa izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta – brez sledi celulita in odvečnih centimetrov. Terapije izvajajo na različnih delih telesa.

Učinek radialne endodermne vakuum terapije:
• odstrani celulit (vse 4 stopnje) in pomarančno kožo
• odstrani maščebne obloge
• učvrsti ohlapno kožo
• poveča se tonus in napetost
• znatno se izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pretok hranilnih snovi in kisika v celicah in mehkih tkivih, kar pomeni, da se bistveno izboljša mikrocirkulacija
• izboljša se hidracija ekstracelularnega matriksa (tj. biološko aktivno vezno tkivo, ki zapolnjuje prostor med celicami), kar vodi do aktivacije fibroglasov in rasti novih celic

Kdaj izberemo radialno endodermno terapijo?
-edemi
-hematomi
-sveže brazgotine, redukcije keloidov

Metoda RDT® (radialna endodermna terapija) predstavlja edinstven pristop k terapiji celulita in oblikovanju telesa. Posebno oblikovani aplikatorji z rotirajočimi kroglicami ustvarijo krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata masaža in raztezanje vezivnega tkiva. Intermitentni vakuum pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe in posledično odstrani iz telesa odvečno tekočino , razteza tkivo, stimulira nastajanje kolagena in pospeši metabolizem. Rezultat je lepše oblikovano telo z gladko in napeto kožo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!