Očarajte z novo, modno pričesko! - 50 % na paket frizerskih storitev za vse dolžine ženskih las: umivanje + striženje + fen frizura z masažo lasišča + GRATIS oblikovanje obrvi, v Lepotnem salonu Marti!

V tej ponudbi lahko izberete tudi paket frizerskih storitev za ženske z barvanjem za 35 €! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 7. 2020!

23,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
46,00 €
-50%
Prihranek:
23,00 €
 
 

Očarajte z novo frizuro!

V lepotnem salonu Marti vam poleg striženja, barvanja in fen frizur nudijo tudi modne pričeske in podaljševanje las. Tokrat so za vas pripravili odličen paket frizerskih storitev ki zajema umivanje, modno striženje ter fen frizuro z masažo lasišča. Brezplačno vam bodo oblikovali tudi obrvi!

Marti je mlado inovativno podjetje, ki deluje na različnih področjih. Tako poleg ponudbe urejanja pričesk in ličenja ponujajo tudi organizacijo različnih dogodkov, od protokolarnih do družabnih, kjer skušajo združiti njihovo inovativnost, profesionalnost in osebni pristop z željami strank.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!