Soba pobega samo za otroke in njihovo bujno domišljijo! - 60 % na 60-minutni Escape Room za 1 otroka od 7. do 14. leta! Izbirate lahko med različnimi sobami pobega: Skrivnostna soba Vilinov, Zakleta Bradavičarka, Nori znanstevnik Nace, Jedi akademija in Pobesnela profesorica!

V sobah poteka doživljajska igra, v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih, ugank, itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo iskani predmet ali izhod iz sobe.

Otroška akademija
Otroška akademija
9,90€
Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-60%
Prihranek:
15,10 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,05€ na eDenarnico
26
rezerviranih kuponov
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 otroka (7-14 let).
  • Kuponi so unovčljivi od 15. 2. do 1. 3. in od 25. 4. do 3. 5. 2020, od ponedeljka do petka od 14.00 do 20.00 in med vikendi od 10.00 do 20.00.
  • Po nakupu kupona je obvezna rezervacija termina na telefon: 080 86 55 ali preko e-maila info@otroska-akademija.si Ob rezervaciji sporočite: vaše ime in priimek, e-mail, telefonsko številko, ime in priimek,  datum rojstva z letnico otroka ter izbrano sobo pobega.
  • Potrditev rezervacije z uro in datumom ter nekaj splošnih navodil (lokacija, koliko prej pridete, kaj naj imajo otroci s seboj ...) boste prejeli po e-pošti.
  • Odpoved rezervacije vsaj 24h na delovni dan pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
  • Pred Otroško akademijo je brezplačno parkirišče.
  • Za izvedbo morajo biti prisotni najmanj 4 otroci in največ 8 otrok. Izjema je soba Pobesnela profesorica, kjer lahko sodeluje do maksimalno 16 otrok. Organizacija dovolj velike skupine otrok za obisk sobe je naloga kupca kupona, Otroška akademija omogoči igranje v sobi pobega, ni pa odgovorna za oblikovanje skupin - za organizacijo dovolj velike skupine za igranje se starši dogovorijo sami, za igro je pomembno ekipno sodelovanje, zato je tudi priporočljivo, da se otroci poznajo.
  • Ponudba vsebuje: 1x 60-minutni Escape Room za 1 otroka od 7. do 14. leta. Izbirate lahko med različnimi sobami pobega: Skrivnostna soba Vilinov, Zakleta Bradavičarka, Nori znanstevnik Nace, Jedi akademija in Pobesnela profesorica.

V sobah poteka doživljajska igra v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih, ugank, itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo Čarobni prstan, Čudežni napoj, Svetlobni meč, formulo za zdravilo bolezni Norih krav ali se rešijo iz šole. Cel čas igre otroke spremlja animator, ki skrbi za varnost in pa pomaga s kakšnim namigom, če ga otroci potrebujejo. Igra traja 60 minut, ob koncu otroci dobijo spominsko plaketo, animator pa posname tudi dve fotografiji, ki ju pošljejo po elektronski pošti.

ESCAPE ROOM ZA OTROKE
Gre za sobo po načinu escape room oz. sobo pobega, ki je namenjena izključno otrokom od 7. do 14. leta starosti. Izbirate lahko med 5 različnimi sobami, v eni pa se lahko po novem zraven igrate tudi starši! Igra traja 60 minut, pri njej pa sodeluje od 4 do 8 otrok, v sobi Pobesnela profesorica pa lahko tudi do 16 otrok. Otroška akademija omogoči igranje v sobi, za oblikovanje dovolj velike skupine pa se organizirajo starši sami. Termin za obisk je potrebno predhodno uskladiti po e-pošti ali telefonu. 

SKRIVNOSTNA SOBA VILINOV (primerno za otroke od 7. do 9. leta)
V Skrivnostni sobi Vilinov poteka doživljajska igra, polna ugank (logičnih, matematičnih, jezikovnih, itd.), otroci se bodo tako podali na skrivno pot Vilinov ter urokov. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo Čarobni prstan. V deželo Šajersko se je prikradel zloben zmaj Smaug in Vilinom ukradel prstan. Zaradi tega se je nad deželo strnila tema. S prijatelji bodo imeli na voljo le 60 minut, da deželo Šajersko odrešijo večne teme in najdejo čarobni prstan.

ZAKLETA BRADAVIČARKA (primerno za otroke, starejše od 8. leta)
Skorajda ni otroka, ki še ne bi slišal za mladega čarovnika, ki je hodil na znano čarovniško šolo Bradavičarko. Šola je polna skrivnosti, ugank in urokov. Profesor Noruč je v svoji sobi pripravil čudežni napoj, do katerega pa bi se radi prikradli tudi Mrlakensteinovi privrženci. Bo vaš otrok s prijatelji našel čudežni napoj in rešil Bradavičarko, preden bo prepozno?

NORI ZNANSTVENIK NACE (primerno za otroke, starejše od 9. leta)
Znanstvenik Nace že dolgo časa živi v osami in v svojem laboratoriju dela različne tajne poskuse. En dan se mu poskus izjalovi in Nace se okuži s smrtonosnim virusom norih krav. Med svojimi zapiski, ker je izgubil obe očesi, ne najde več formule za zdravilo. Ali mu bodo otroci s svojo ekipo znanstvenikov pomagali najti zdravilo in pobegnili iz laboratorija preden se z virusom norih krav okužijo tudi oni?

JEDI AKADEMIJA (primerno za otroke, starejše od 8. leta)
Si želiš postati intergalaktični borec za vse dobro? Želiš tudi ti obvladati silo in postati pravi Jedi? Pripelji svoje prijatelje in preizkusite se v nalogah in izzivih, ki vam jih je pripravil mojster Joda ter osvojite svoj svetlobni meč. Vendar pohitite, prebuja se temna stran sile, ki grozi miru v galaksiji! Boste uspeli postati borci za dobro stran in zaščititi galaksijo preden bo prepozno? Imate le 60 minut časa. Naj bo sila z vami!

POBESNELA PROFESORICA (za otroke in starše!)
Že dolga leta profesorica Radmila sanja o tem kako bo nekega dne tehnologija toliko napredovala, da bodo otroke namesto nje učili roboti. Trudi se in se trudi, da bi jih kaj naučila, oni pa ji stalno nagajajo. Še hujši so starši, ki jo kličejo in kregajo zakaj imajo njihovi otroci slabe ocene. Z otroki se sploh ne pogovorijo, samo nad njo se znašajo. Nekega dne se ji na roditeljskem sestanku popolnoma odpelje in vas zaklene v učilnico in kabinet. Ampak šola se čez eno uro zapre za cele počitnice! Če iz šole ne pobegnete pravočasno, boste zagotovo izstradali. Pobesnela profesorica je malo drugačna od ostalih sob. Profesorica Radmila je namreč precej raztresena in ima pol stvari porazgubljenih po kabinetu pol pa po učilnici, zato igra poteka v ekipah in dveh prostorih. vendar brez sodelovanja ne boste morali združiti namigov in se rešiti iz sob. To pa ni edina stvar, ki je malo drugačna! Samo v to sobo lahko sabo pripeljete tudi starše.

Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja z izobraževanjem otrok od 3. do 14. leta starosti. Ponujajo kakovostne in raznovrstne izvenšolske programe. Svoje delo zagotavljajo v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2008 in velik poudarek dajejo povratnim informacijam, ki jih dobijo od otrok in njihovih staršev. Otrokom želijo ustvariti sproščeno okolje, v katerem jim posredujejo informacije in znanje, ki jim bo prav prišlo v življenju, ter v katerem vladajo zaupanje, spoštovanje in skupinsko delo, kjer lahko vsi skupaj rastejo in se učijo.

Podrobnosti o ponudniku

Otroška akademija d.o.o.

Šmartinska cesta 106
1000 Ljubljana
Slovenija

080 86 55
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih več kot 15000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih 6
NOVO Ljubljana, uHotel

Razkošno 2-urno razvajanje v Sense Wellness

V tej ponudbi lahko izberete tudi 3-urno luksuzno razvajanje za 1 osebo, za 17,50 €.

-65%
Rezerviranih 4
NOVO

Klasična pedikura v kozmetičnem salonu Magic

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-80%
Rezerviranih 9
NOVO

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!