Poskrbite za svoja zimska oblačila, preden jih pospravite v omaro! - 50 % na kemično čiščenje + IMPREGNACIJA jakne, plašča ali bunde v čistilnici in pralnici Usluga Šiška!

Zaupajte občutljiva oblačila profesionalcem!

8,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-50%
Prihranek:
9,10 €
 
 

Popolna čistoča. Brezhibnost. Natančnost. Pogosto se zgodi, z običajnimi postopki čiščenja sami ne morete odpraviti trdovratnih madežev, poleg tega pa lahko z agresivnim čiščenjem oblačila celo trajno poškodujete. Prepustite svoje težave strokovnjakom, ki so se pripravljeni spopasti z madeži vse sort in bodo vaša oblačila zopet povrnili v prvotno čisto in sijočo obliko.

Kemično čiščenje je postopek, ki ga v čistilnici in pralnici Usluga izvajajo z najsodobnejšo tehnologijo in pod strogim nadzorom usposobljenega osebja. Prisegajo zgolj na maksimalno strokovnost in kakovost, zato vse izdelke pazljivo pregledajo in vam zagotovijo brezhibno opravljeno storitev. Poskrbeli bodo za vse vrste tekstilnih izdelkov, tudi najzahtevnejših oblačil, oblačil iz občutljivih materialov in raznovrstnih svečanih oblačil. Poleg čiščenja opravljajo tudi impregnacijo oblačil, ki predstavlja učinkovito zaščito pred madeži in vlago, poleg tega pa oblačilu zagotovlja daljšo življenjsko dobo.

O podjetju
Sodobna čistilnica in pralnica perila Usluga s 30 zaposlenimi in tradicijo že od leta 1960 je danes ena vodilnih v Sloveniji. Pri delu v ospredje postavljajo kvaliteto, ažurnost in sodobno tehnologijo, s pomočjo katere vam lahko zagotavljajo najboljše rezultate. Njihova vizija je ohraniti kvaliteto in dobre odnose s strankami, poleg tega pa tudi ves čas nadgrajevati procese dela, da bodo še naprej ostajali vaša prva izbira.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 25

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!

Super cena
Rezerviranih 84

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 7. 2020!

-51%
Rezerviranih 52

Celoten paket frizerskih storitev + GRATIS striženje otroka

K frizerju se odpravite skupaj s svojim otrokom! Kupone lahko unovčite vse do 31. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih več kot 500

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!