V dvoje je lepše! - 50 % na 12-mesečno karto za 2 osebi za obisk vadb v centru Medicohealth Gym! Izbirate lahko med VSEMI vadbami na urniku! Oblikovanje telesa še nikoli ni bilo tako zabavno!

Motivacija, dvig kondicije, okrepitev mišic, izguba kilogramov, oblikovanje telesa, sprostitev in zabava!

Letna neomejena karta za 2 osebi za obisk vadb
Letna neomejena karta za 2 osebi za obisk vadb
Letna neomejena karta za 2 osebi za obisk vadb
599,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1199,00 €
-50%
Prihranek:
600,00 €
 
 

Stres, ki ga povzročajo služba, okolje, pričakovanja, ki jih imajo ljudje do vas (in pa sami do sebe), je globalna bolezen današnjega modernega sveta. Danes se nekateri zaradi tega stresa gibajo premalo, drugi pa preveč – v obeh primerih se telo dodatno preobremeni, poškoduje. Neurejena prehrana in pretirano uživanje zdravil, opojnih sredstev in drugih substanc, ki negativno vplivajo na telo in počutje, so še dodatno breme, ki ruši ravnovesje v telesu. Torej? #časjezagibanje.

Medicohealth GYM, novi vadbeni center v središču Ljubljane (Šmartinska 100), z lastnimi parkirišči, velikim vrtom ter dnevno sobo za počitek in druženje po vadbi, predstavlja odlično možnost za vse, ki si želijo osebnejši ter pristnejši pristop. Vizija centra je ustvariti stičišče za vse, ki jih povezuje veselje do gibanja in, ki si želijo stopiti na pot do bolj zdravega ter vitalnega življenja. Medicohealth GYM sestavlja ekipa priznanih trenerjev, prehranskih svetovalcev, kineziologov, fizioterapevtov in genetikov (Laura Matijašić, Vanja Štembergar, Tina Zager, Anja Mušič, Boštjan Krek, Aleksander Ferlič, Tina Kim Mali, Saša Deželak, Naja Rebec, Dino Šunjerga, Gašper Rainer), ki bodo s svojimi izkušnjami vaše telo pripeljali do absolutnega potenciala in vas naučili, da je šport zabaven, osvobajajoč ter zasvajajoč.

Center MedicoHealth Gym je ustvarjen z namenom približati vadbo vsem - tistim, ki niso nikoli mislili, da bi lahko v njej uživali, kot tistim, ki so prepričani, da to ni za njih, bodisi zaradi kakšnih poškodb ali pomanjkljivosti, tistim, ki imajo večni izgovor, da nimajo časa, tistim, ki sovražijo šport, vendar so zaradi zdravstvenih težav prisiljeni spremeniti življenjski slog, kot tudi tistim, ki so navdušeni športniki že vrsto let in še ne vedo, da je lahko še bolj zabavno in navdihujoče z najboljšo ekipo na svetu. Tukaj smo za vas in vaše zdravje, vaši cilji ter sanje, so naša prioriteta.

Pestro ponudbo vadb – Bootyboom, Metabolic, HiitMe, IronMax, One2Sweat, Jogalates, Zdrava Hrbtenica, Zlata leta, Vitalna mami, - so dopolnili še z rehabilitacijami ter osebnimi trenerstvi. Medicohealth GYM pa je poseben tudi zaradi edinstvene dvorane za Indoor Cycling, ki je opremljena z nadstandardnim ozvočenjem, barvnimi reflektorji, displayem za vizualizacijo (vozili boste bodisi po Italijanskih Dolomitih, bodisi po obalah Španije ali pa bili del Tour de France), kar bo naredilo vsako vožnjo parvo doživetje. Ne glede na starost, fizično pripravljenost, tudi ne glede na stopnjo motivacije na začetku, se boste počutili kot doma – in kar je najpomembnejše – dosegli boste rezultate, ki si jih tako želite.

Opise vadb si lahko preberete na tej povezavi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!