- 63 % na 8-urni TEČAJ učinkovitega čiščenja črevesja z izvajanjem 5 posebnih vaj in pitja velikih količin slane vode: postopki in pripomočki za čiščenje + interno gradivo (100 strani) + malica + 10-dnevni jedilnik + 1-urni individualni posvet + 1x darilni bon za Bownovo terapijo!

Nauči se pravilnega izvajanja izjemne tehnike tuširanja prebavil od vrha do dna!

Čiščenje črevesja
Čiščenje črevesja
241,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
650,00 €
-63%
Prihranek:
408,10 €
 
 

Kako poteka čiščenje celotne prebavne poti?

Čiščenje celotne prebavne poti je izjemna tehnika tuširanja prebavil od vrha do dna. Doseže se z izvajanjem petih posebnih vaj in pitja velikih količin slane vode in nudi veliko več prednosti kot izpiranje s klistirjem ali kolonikom.  
Del programa bo praktične, del pa teoretične narave, saj določenih praks ni možno izvajati izven domačega udobja.

Z njihovim načinom bomo dosegli celoten prebavni sistem, ga natančno očistili ter zmehčali in odplavili tudi najbolj skrite in stare packarije, ki so zastale.
 Škodljive in zapackane zastale snovi v črevesnih žepkih se bodo izpraznile in naslednji dan zna tehtnica kazati tudi od 3 do 4 kilograme manj (odvisno predvsem od tega kako smo do zdaj skrbeli za svoje telo). Shranjevanje teh snovi je začetek vsake bolezni, porušenega hormonskega sistema, slabe prebave, kože, vida, upočasnjenega metabolizma, sivih las, šibkih nog, rok, staranja, obročkov okoli trebuha, celulita, gub na obrazu in še kupa drugih tegob.

Poleg te tehnike se boste naučili tudi kako si očistiti želodec sluzi in odvečne kisline ter kako si očistiti sinuse in obsinusne poti.

Naučili se boste tudi programa vaj yoge, ki v sklopu s čiščenjem pospešuje limfo ter uravnoveša tekočine v telesu, hormonom pa pomaga nazaj zavzeti naloge, ki so jim določene, da jih pravilno in ob pravem času opravijo.
Obdelali boste prehrano, ki je primerna med čiščenjem telesa, organske ure (kdaj je kateri organ v polnem potencialu in kako ga lahko med njegovo aktivno uro čim bolj podpremo in izkoristimo njegovo polno moč) in še veliko drugih uporabnih in koristnih stvari, ki jih boste po programu lahko nemudoma integrirali v svoje vsakodnevno življenje ali že obstoječo rutino.

ZA KOGA JE PROGRAM PRIMEREN?
Program je primeren praktično za vsakogar, saj je čisto črevesje, dobra prebava in zdrav imunski sistem temelj dobrega zdravja in počutja, sama tehnika pa servis, ki ga telo nujno potrebuje vsaj 2x letno.

Čistilni program je še posebej primeren za vse, ki imate slednje težave:
- s prebavo,
- kroničnimi zaprtji,
- zastajanjem tekočin,
- hormonskim neravnovesjem,
- vsem ki ste podvrženi anksioznosti in depresivnemu počutju,
- vsem ki imate kakršne koli motnje hranjenja,
- imate težave s težo,
- slabo kožo,
- trebušno debelost,
- zastajanjem vode v okončinah,
- ali pa ste popolnoma zdravi pa bi radi pridobili uporabno znanje s katerim boste svoje zdravje vzdrževali in ohanjali na zavidljivi ravni.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE PO DELAVNICI? 
Po delavnici lahko pričakujete predvsem veliko novega in uporabnega znanja, dobro prebavo, dobro presnovo, počutili se boste lahke in v kolikor radi zatekate - o oteklinah ne bo ne duha ne sluha. Pričakujete lahko tudi mentalno jasnost in večjo sposobnost koncentracije, povečanje ravni ustvarjalne energije, volje in elana na vseh ravneh vašega bivanja.Polni boste pozitivne energije in novega znanja ter zavedanja o svojem telesu in pomembnosti mnogih telesnih sistemov in pravilnosti delovanja le teh za vaše zdravje.

KOMU SE PROGRAM ODSVETUJE?
V kolikor ste imeli pred kratkim kakršno koli operacijo, še posebno na področju trebušnih organov, glave ali rodilih, se vam udeležba odsvetuje, saj je delavnica dinamične narave in je ne boste mogli varno izvajati. Med samo prakso se namreč izvajajo močni in intenzivni zasuki, masaža, ter pritiski na trebušnem področju. Pri vseh resnejših zdravstvenih stanjih vam torej priporočam, da se pred prijavo posvetujete s svojim osebnim zdravnikom, za katerega ne dvomim, da vam bo pravilno svetoval pri končni odločitvi.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih več kot 20000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
-66%
Rezerviranih 7
NOVO

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

-67%
Rezerviranih 4
NOVO

Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom

Popolna nega, ki poskrbi za gladko, sijočo in mladostno kožo!

-62%
Rezerviranih 3
NOVO

Sprostilna masaža ali antiage masaža z oljem gold k4, 50 min

Izberite popoln tretma za vaše telo! Kuponi so unovčljivi kar do 20. 5. 2020!