Phyto 5 nega! - 50 % na 50-minutno energetsko nego kože: čiščenje + nanos tonika + hranilno-vlažilna maska Algoderm + serum Phyt'Ether + maska iz gline + razpršilo Oligo 5 (minerali) + krema za pH ravnovesje + krema za okrog oči + dnevna sezonska zaščitna krema v salonu Carelli!

Izjemna nega kože z vrhunsko naravno linijo PHYTO 5, ki temelji na načelih delovanja ajurvede in tradicionalne kitajske medicine! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi ekspres Phytos5 nego obraza za 16,50 €!

27,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
55,00 €
-50%
Prihranek:
27,50 €
 
 

PHYTO5 Metoda Kvantno energetske (visoko vibracijske) nege kože 
Nega kože PHYTO5, temelji na načelih delovanja energetskih medicin (ajurveda in tradicionalna kitajska medicina − TKM). Človeško telo ni zgolj samo materija (trdne snovi in tekočine), sestavni del je tudi življenjska energija. Življenjska energija je sestavni del vsakega živega bitja, v jogi in ajurvedski medicini se ta energija imenuje prana, v tradicionalni kitajski medicini pa či. Koža ni samo zaščitni plašč ampak je največji organ na telesu, ki potrebuje posamezniku prilagojeno obravnavo. Naša koža je stalno prva obrambna linija pred zunanjimi vplivi, zato je pomembno, da je le ta v dobri kondiciji. Pogosto pa se na koži odražajo znaki, ki so posledica notranjega neravnovesja oz. blokad pretoka energije. Z dolgoletnim znanjem in izkušnjami, PHYTO 5 ponuja rešitve in izdelke z visoko vibracijsko vrednostjo, ki poleg vrhunske nege kože, pomaga uravnavati tudi pretok nevidne življenjske energije v telesu. Na ta način dosežemo celosten pristop k negi telesa, ki nam prinese visoko stopnjo zadovoljstva in veliko boljše počutje.

Več o negi: https://tinyurl.com/yg7byvor 

9 KORAKOV OSNOVNE NEGE OBRAZA s PHYTO 5 izdelki
Osnovna nega obraza vključuje 3 faze, vsaka pa ima 3 korake.

I. FAZA PRIPRAVE:
Čiščenje z izbranim čistilnim sredstvom; 
Nanos tonika; 
Hranilna maska Algoderm, vlažilna maska na osnovi alg, ki ji je dodan serum Esserine (mešanica eteričnih olj). Pred masko se po potrebi nanese tudi piling.

II. FAZA:
Serum Phyt'Ether;
Maska z glino;
Nanos mineralov, razpršilo Oligo 5, raztopina esencialnih mineralov v sledeh

III. ZAKLJUČNA FAZA:
Vzpostavitev pH ravnovesja kože;
Nega oči s kremo za predel okoli oči;
Dnevna (energetska) zaščita, ena izmed petih krem Ceresal, izbira glede na energetski letni čas.

Izjemni izdelki pod blagovno znamko PHYTO 5, ki jo izdelujejo v Švici, so v svetu že več kot 35 let priznana kot vodilna metoda na področju energetske, naravne in holistične nege kože, ki temelji na načelih energetskih medicin (zlasti kitajske medicine) in njihovi izjemni učinkovitosti. Tradicionalna kitajska medicina (TKM) se vse bolj uveljavlja tudi v Evropi in Severni Ameriki. Na primer, akupunktura in taj či sta splošno priznana in se vse pogosteje prakticirata. To je posledica tako praktičnih rezultatov kot tudi dejstva, da so osnovne teorije kitajske medicine zdaj znanstveno dokazane.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

-60%
Rezerviranih 1638

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 807

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih 5
Ljubljana, Grand Hotel Union Business

Razkošno 2-urno razvajanje v Sense Wellness

V tej ponudbi lahko izberete tudi 2-urni privat zakup VIP rezidence za pare, za koriščenje ob torkih oz. sredah, med 17.00 in 22.00, za 99 €!

Super cena
Rezerviranih 6

Nova soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!

-61%
Rezerviranih 3

Refleksnoconska masaža stopal v Studiu Suzana

Podarite si sprostitev, preženite stres! Možnost istočasne masaže v dvoje, ob nakupu 2 kuponov!