Ostanite v dobri formi! - 50 % na mesečno karto za vodeno vadbo po izbiri (4x 60 min, 1x tedensko): ZUMBA ali KLINIKA TNZ ali PLES ZA DAME, v plesnem centru Feniks!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 1-mesečno karto za vodeno vadbo po izbiri (2x tedensko) za 22,50 €!

14,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,01 €
 
 

DOBRODOŠLI V PLESNI CENTER FENIKS - SVET PLESA, GLASBE IN SRČNIH LJUDI!
Veseli jih, da vas zanima njihova ponudba. Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja, uživali boste in se imeli lepo, to vam zagotavljajo. V ponudbi plesnega centra Feniks lahko vsak najde nekaj zase, od najmlajšega pa do odraslega člana se bodo potrudili, da se boste v njihovi družbi počutili prijetno in se sprostili. Skozi prijetna druženja boste lahko spoznavali nove ljudi in sklepali prijateljstva, hkrati pa izboljšali vaše zdravje ter fizično pripravljenost.

ZUMBA JE VADBA, KI JE OBNORELA VES SVET - UGOTOVI ZAKAJ IN SE NAM PRIDRUŽI!
Gre za obliko vadbe, ki jo boste želeli početi vsak dan, saj se boste ob njej počutili odlično! Glasba, koraki, gibi, skupina, občutek...so zelo drugačni kot pri čemerkoli, kar ste do sedaj poskusili! Vadba zumbe je primerna tako za ženske kot moške, začetnike, rekreativce, športnike in plesalce. Zumba je zasnova na glasbo, ki vsebuje v glavnem vroče latino ritme(merengue, salsa, cumbia, reggaeton, calypso, samba...), ki vas bodo sprostili, vam povrnili energijo ter odlično počutje. Koreografije so zasnovane po principih intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter tonizacijo mišic. Poseben poudarek je na mišičnih skupinah nog, zadnjice, rok, trebuha ter seveda najpomembnejše mišice-srca! Na vadbi zumbe se boste počutili kot na razgretem plesišču  nekje v osrčju Latinske Amerike, obenem pa bodo kmalu vidni rezultati vadbe, ki vas bo resnično navdušila.

KLINIKA TNZ - TREBUH, NOGE IN ZADNJICA
 
Vadba TNZ je namenjena oblikovanju najbolj kritičnih delov našega telesa: trebuha, nog in zadnjice.Vadba je sestavljena iz dveh delov. Prvi del vadbe je aerobni del, kjer se najprej ogrejemo, nato pa dvigujemo srčni utrip z učenjem in izvajanjem enostavne koreografije ob glasbi, večinoma na stepu. Drugi del vadbe predstavljajo vaje za moč in krepitev mišic. Prav v tem delu vaje se močno posvetimo prej omenjenim delom telesa, trebuhu, nogam in zadnjici. Večkrat pa poskrbimo še za roke in hrbet ter tako obremenimo celo telo. Ker je TNZ nizka do srednje intenzivna vadba, je primerna za vse starostne skupine kot tudi spole. Primerna je tako za začetnike kot tiste, ki so športno bolj aktivni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Teniranje celotnega telesa + Tanning Jam v Iconic studiu

Zakaj ne bi na dopust odšli že porjaveli in tako samozavestnejše stopili v svoje najljubše kopalke?