Airsoft za celo družbo! - 50 % na adrenalinsko igro airsofta (2- 3 ure): najem igrišča + 500 metkov + izposoja opreme (uniforma, maska za obraz, replika puške) pri Top Airsoft.si!

Plačajte 10,90 € za zanimivo in aktivno doživetje, v vrednosti 22 €. Kupon velja za 1 osebo, v skupini mora biti najmanj 6 oseb!

10,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,00 €
-50%
Prihranek:
11,10 €
 
 

Top Airsoft.si vam ponuja zanimivo in aktivno doživetje, polno adrenalina. Na voljo je več vrst orožja, med katerim lahko izbirate (KALAŠNIKOV, MP5, M4).  Skozi celotno igro vas bo vodil in spremljal usposobljeni vodič, ki vam bo dajal vse potrebne napotke za najbolj varno in adrenalinsko doživetje. Povabite družbo in naj se bitka prične! :)

Airsoft je dinamičen in moderen rekreacijski šport, ki izhaja iz vojaških in policijskih taktičnih vaj. Poudarek je na orientaciji ter timskem delu. Kadar govorimo o airsoftu, ponavadi govorimo o zelo natančno izdelanih kopijah ali replikah originalnega orožja. V njem udeleženci skušajo izločiti nasprotnika iz igre s tem, da jih ciljajo z plastičnimi kroglicami (kroglice so biološke razgradljive), ki jih izstreljujejo iz replik pušk in pištol. Kroglice letijo od 5 pa tudi do 80 metrov (povprečno okoli 40 metrov), niso polnjene z barvo in se pri udarcu ne razletijo oz. ne obarvajo in niso nevarne za uporabnika in okolico, če se držimo osnovnih navodil in pravilne zaščite.

Airsoft zaradi raznolikosti svojih artiklov in možnosti lastnega oblikovanja scenarija ponuja ogromno različnih možnosti igranja. Scenarij je lahko v naprej dogovorjen in pripravljen s strani Top Airsoft.si ali pa se zanj dogovorite med prijatelji, sodelavci, člani kluba. Cilj igre je doseči: osvajanje zastave, eliminacija, rop banke, različni vojni scenariji, ohranjanje miru med sprtima stranema. Možnosti različnih scenarijev so neomejene.
Top Airsoft.si ima na voljo urejen poligon za izvajanje varnega načina igranja airsofta.
 Poligon je opremljen z zaščitno mrežo, barikadami, mostički ter naravnimi zakloni. Prostor se nahaja v Podutiku, v neposredni bližini mestnega potniškega prometa (avtobus številka 5).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!