-58% na igelno mezoterapijo (mikroneedling z dermapenom) v kombinaciji s kisikovo nego (oxy infiusion)! Uporaba vrhunske kozmetike, ki so jo odobrili zdravniki in dermatologi po vsem svetu!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

97,00€
Kupi kupon
Vrednost:
230,00 €
-58%
Prihranek:
133,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,49€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-58%
Monerai; igelna mezoterapija in kisikova nega
Poglej ponudbo
97,00 €
Vrednost: 230,00€
Prihranek: 133,00€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 16. 12. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija termina na telefon: 031 568 426. 
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru.
  • Ponudba vsebuje: igelna mezoterapija (mikroneedling z dermapenom) v kombinaciji s kisikovo nego (oxy infiusion), tretma se izvede v dveh obiskih, saj tako dosežejo še toliko bolj vrhunske rezultate.

MIKRONEEDLING Z DERMAPENOM

Inovativna tehnologija mikro-iglic: Dermapen uporablja visokokakovostne mikro-iglice, ki se premikajo po koži z motorjem, omogoča prilagodljivost hitrosti, globine prebadanja in frekvence iglic za prilagojen postopek.

Večja natančnost in udobje: Dermapen zagotavlja večjo natančnost med postopkom, saj omogoča enostavno upravljanje in nadzorovan pritisk na kožo s svojim naprednim ročajem.

Izboljšana varnost in sterilnost: Za maksimalno higieno vključuje Dermapen zamenljive sterilne iglice in napredne varnostne funkcije, ki preprečujejo prekomerni pritisk na kožo.

Različne možnosti zdravljenja: Dermapen omogoča prilagajanje globine prebadanja in hitrosti iglic, kar omogoča izvajanje različnih vrst zdravljenja glede na individualne potrebe kože.

Hitrejši in učinkovitejši postopki: Dermapen omogoča hitrejše mikroneedling postopke, kar pripomore k večji produktivnosti in zadovoljstvu tako strank kot tudi strokovnjakov za nego kože.

Microneedling je vrhunski tretma za izboljšanje videza kože, ki je odličen pri različnih težavah:

Gube in fine linije: Dermapen pomaga zmanjšati videz gubic in finih linij na obrazu, vključno s čelom, okoli oči in ustnicami, s spodbujanjem kolagena in obnovo kože.

Brazgotine: Učinkovit je pri zmanjševanju videza brazgotin, vključno s sledmi aken in operativnimi brazgotinami, s pomočjo mikroneedlinga, ki spodbuja obnovo kože.

Hiperpigmentacija: Dermapen zmanjšuje videz hiperpigmentacije, vključno s sončnimi pegami, starostnimi pegami in drugimi pigmentnimi nepravilnostmi, s spodbujanjem obnove kože.

Nepravilnosti kože: Uporablja se za izboljšanje videza strij, razširjenih por in neenakomernega tena kože, s pomočjo stimulacije kolagena in obnove kože.

Splošno pomlajevanje kože: Dermapen prispeva k splošnemu pomlajevanju kože, spodbujajoč naravno obnovo kože, proizvodnjo kolagena in elastina.

Kot kozmetičarka uporabljam Dermapen za postopke microneedlinga, ki vključujejo:

● Priprava kože: Temeljito čiščenje in priprava kože pred postopkom.

● Uporaba Dermapena: Ročna naprava z majhnimi sterilnimi iglicami za ustvarjanje mikro-kanalov v koži.

● Spodbujanje regeneracije kože: Mikroneedling spodbuja naravni proces celjenja, izboljšuje teksturo kože in zmanjšuje nepravilnosti.

● Uporaba hranilnih snovi in serumov: Vključuje uporabo hranilnih snovi in serumov za dodatne koristi za kožo.

● Okrevanje in rezultati: Po postopku se lahko pojavi rahla rdečica in draženje kože, optimalni rezultati pa se postopoma pojavijo z več ponovitvami v intervalih nekaj tednov.


KISIKOVA TERAPIJA

OxyInfusion tretma predstavlja vrhunsko nego obraza, ki temelji na uporabi kisika za revitalizacijo in pomlajevanje kože. Ta napredna terapija ponuja številne izjemne

prednosti:

Intenzivna hidracija: OxyInfusion prinaša globoko hidracijo, saj v kožo vnaša visoko koncentracijo kisika. Ta postopek povečuje vlažnost kože, zaradi česar postane bolj sveža, napeta in sijoča.

Stimulacija kolagena: S pomočjo kisika se spodbuja naravna produkcija kolagena, ključnega beljakovinskega elementa, ki skrbi za čvrstost in elastičnost kože. To zmanjšuje videz gubic in drobnih linij ter izboljšuje tonus kože.

Detoksifikacija kože: OxyInfusion tretma pomaga odstraniti toksine in nečistoče iz kože, s čimer se izboljša njena tekstura in zmanjša pore. Rezultat je bolj jasna, sveža in mladostna koža.

Pospešena regeneracija celic: Z vnosom kisika se pospeši regeneracija kožnih celic, kar pomaga pri obnavljanju poškodovane kože in zmanjšuje vidne znake staranja.

Hitri in vidni rezultati: OxyInfusion tretma prinaša takojšnje rezultate, saj kožo osveži in ji povrne naravni sijaj. Pacienti opazijo izboljšanje v teksturi kože ter zmanjšanje utrujenega in bledega videza.

KOMBINACIJA MIKRONEEDLINGA IN KISIKOVE TERAPIJE (OXYINFUSION)

OxyInfusion tretma v kombinaciji z mikroneedlingom predstavlja revolucionarno metodo za osvežitev in pomlajevanje kože obraza. Ta inovativna terapija združuje moč kisika in mikroiglic, prinašajoč vrsto izjemnih koristi za vašo kožo.

Intenzivna hidracija: OxyInfusion zagotavlja koži visoko koncentracijo kisika, ki v kombinaciji z mikroneedlingom povečuje absorpcijo vlage. Vaša koža bo po tretmaju vidno bolj navlažena, kar ji povrne sijaj in elastičnost.

Spodbujanje obnavljanja kožnih celic: Mikroneedling nežno spodbuja naravno obnavljanje kožnih celic, medtem ko kisik povečuje njihovo preskrbo s hranili. Rezultat je gladka, sveža in mladostna koža.

Zmanjšanje drobnih gubic in nepravilnosti: Kombinacija obeh postopkov pomaga zmanjšati videz drobnih linij in gubic, saj spodbuja naravno tvorbo kolagena in elastina, kar vodi v čvrstejšo kožo.

Izboljšana tekstura kože: OxyInfusion in mikroneedling skupaj izboljšujeta teksturo kože, zmanjšujeta pore ter odpravljata nepravilnosti in pigmentacijo, kar ustvarja bolj enakomeren in mladosten videz.

Hitri rezultati in minimalno okrevanje: Tretma ni le izjemno učinkovit, ampak tudi hitro prinaša rezultate. Minimalno okrevanje omogoča, da se lahko takoj vrnete k svojim vsakodnevnim dejavnostim z občutkom sveže in pomlajene kože.

Odkrivanje skrivnosti lepote s kombinacijo OxyInfusion in mikroneedlinga - izjemno napredne terapije, ki prinašata mladostno kožo, polno vitalnosti. Svet popolne kože z revolucionarnim tretmajem.

Podrobnosti o ponudniku

MONERAI, kozmetične storitve, Maja Bele s.p.

Koseze Koseze
1000 Ljubljana
Slovenija

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Hydrafacial 7v1 nega obraza z LED masko v D.S. Beauty salonu!

Investirajte vase in si privoščite trenutek zase!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

70-minutna nega obraza z diamantim pilingom

Diamantni piling je namenjen vsem, ki se spopadajo s povečanimi porami, brazgotinami po aknah in pigmentnim spremembam.

-57%
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!