Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Hipnoterapija s terapevtko Ambikananda v Društvu Hipnos

Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi svojimi potenciali? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

S hipnoterapijo do pozitivnih sprememb -50% na 60-minutno hipnoterapijo s terapevtko Ambikanando v studiu Društva Hipnos v Rožni dolini! Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje!

Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi svojimi potenciali? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

34,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,10 €
 
 

S hipnoterapijo do razcveta

Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi potenciali?  Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. Podzavest je kot nekakšna videokamera ogromna zakladnica  vseh naših preteklih izkušenj in vse, kar smo doživeli, je shranjeno v njeni banki podatkov. S hipnozo lahko pridemo do teh podatkov in reprogramiramo programe, ki vplivajo na naše počutje, zdravje, imunski sistem, hormonsko ravnovesje, vedenje, čustva… Omogoča nam potovanje v času, lahko razrešimo travmatične dogodke v preteklosti, potujemo v času nazaj ali imamo uvide v prihodnost. Ko izključimo dnevno zavest, osvobodimo tudi ustvarjalno moč podzavesti. Učinki so različni: od prebuditve umetniških darov, ustvarjalnosti, psihičnih moči do povečanja nadarjenosti za učenje tujih jezikov, sposobnosti samozdravljenja in izboljšanja potenciala možganov …
Hipnoterapija je ena najbolj uspešnih terapevtskih metod pri reševanju različnih zasvojenosti od tobaka, alkohola, mamil, pri depresijah, debelosti, motnjah hranjenja, hipohondriji, frigidnosti, strahovih in fobijah, govornih motnjah, tremi pred javnem nastopanjem, spolnih težavah, nočnih morah, glavobolih in migrenah, histerijah, nespečnosti, psihosomatskih boleznih, kompulzivnemu vedenju, blaženju bolečin … Je čudovito in preprosto orodje za odstranjevanje negativnih prepričanj in pričakovanj ter vgrajevanje pozitivnih misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči  … Z njo lahko izboljšamo svoje dosežke na vseh področjih: v šoli, na fakulteti, v službi, pri športnem in umetniškem udejstvovanju. Pomaga nam pri uresničevanju potencialov in doseganju svojega optimuma na vseh področjih.  Uporabljamo jo tudi za izboljšanje spomina in koncentracije, za sprostitev psihične napetosti, omilitev in odpravo bolečin, za boljše rezultate v športu in pri delu, za neboleč porod, za odpravo strahu pred zobozdravnikom, uspešnejše delo in študij, samozavest…. Uporabljamo jo ne le za doseganje svojih ciljev, pač pa tudi za odkrivanje globljih ravni samega sebe. V stanju globokega hipnotičnega transa, ki je stanje povečane lucidnosti, se pri nekaterih ljudeh pojavljajo tudi izjemne sposobnosti, kot so  dolgoročen spomin in povečanje intelektualnih sposobnosti, pojav duhovnih uvidov in parapsiholoških sposobnosti, kot so jasnovidnost, telepatija, prekognicija…V takšnem stanju vselej doživimo tudi globoko sprostitev in samozdravljenje, saj spodbuja nastajanje serotonina, hormona sreče. Pred vsakim dejanjem je vedno misel. Če torej želimo spremeniti svoje izkušnje, moramo najprej spremeniti svoje misli. Praksa kaže, da dlje časa izvajana govorna sugestija izzove telesne in duševne spremembe. Zdravje, sreča in uspeh so odvisni od našega mentalnega pričakovanja, saj postanemo tisto, kar razmišljamo in verjamemo. Če želite  pozitivno vplivati na svoje življenje, se znebiti škodljivih razvad in kompulzivnega vedenja, slabe samopodobe, depresije, raznih strahov in fobij, anksioznosti, nezbranosti in neučinkovitosti pri delu, različnih psihosomatskih bolezni, travmatičnih in toksičnih odnosov,  je hipnoterapija zagotovo med najbolj uspešnimi terapevtskimi metodami. 

Hipnoterapijo vodi hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Ambikananda, ki je leta 2010 prejela  certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rimske Toplice, Slovenija

Popolno wellness razvajanje v Rimskih termah!

Bazeni so zasnovani po vzoru rimskih kopališč, napolnjeni z zdravilno termalno vodo in se razprostirajo na 450 kvadratnih metrih! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diamantni piling v kozmetičnem salonu Magic

Diamantni piling je najvarnejši in najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Intenzivna ročna anticelulitna masaža nog v salonu Masažka

Masaža bo dobrodošla pomoč vsem, ki jim boleče, otekle, utrujene in težke noge, večno mrzla stopala in mišični krči povzročajo težave ali omejitve v vsakdanjem življenju.