Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Vrhunsko 60-minutno masažno razvajanje v studiu Kvadrus

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Vrhunsko 60-minutno masažno razvajanje v studiu Kvadrus

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

-53%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Terapevtska masaža po izbiri v studiu Kvadrus (60 min)

Izjemna terapevtska masaža!

-53%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Terapevtska masaža po izbiri v studiu Kvadrus (60 min)

Izjemna terapevtska masaža!

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Masažno razvajanje za 2 osebi v studiu Kvadrus

Edinstvena sprostitev!

Edinstveno masažno razvajanje! -53% na 60-minutno masažo po izbiri v Salonu Kvadrus: 1.) sanjska masaža od glave do pet ALI 2.) masaža za čiščenje "možganske megle" ALI 3.) masaža za prebujanje višje zavesti ob reiki simbolih!

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

32,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-53%
Prihranek:
37,10 €
 
 

SANJSKA MASAŽA OD GLAVE DO PETE
Ste že kdaj sanjali o popolni, sanjski masaži? Takšni, ki bi vas prevzela, sprostila in obnovila energijo? Takšni, ki je drugačna v vseh pogledih. Kaj pomenijo sanje, v katerih VAM NEKDO, PODARI masažo? Sanje, v katerih ste deležni masaže kažejo, da vam primanjkuje stimulacije vseh čutov telesa. Bolj se je potrebno povezati s svojim telesom in čutili. Morda morate bolje poskrbeti za svoje telo. Take sanje lahko predstavljajo tudi vašo potrebo po negi.

Tokrat so za vas pripravili 60-minutno masažo, ki je skupek več masaž in prinaša velike spremembe. Zaslužite si spremembe na bolje.

MASAŽA ZA ČIŠČENJE "MOŽGANSKE MEGLE"
Nikar se ne ustrašite tega izraza (možganska megla), ki je res nenavaden. Nenadni izbruhi jeze, nepojasnjena tesnoba, občutek »polne« glave, jokavost in izolacija od ljudi. Zveni znano? Tovrstne spremembe v čustvovanju so med drugim lahko znak hormonskega neravnovesja in se lahko pojavijo povsem iznenada. Pomembno je, da znamo poslušati svoje telo in ustrezno ukrepati v primeru večjih težav.
Hormoni imajo v telesu zelo pomembno vlogo, saj vplivajo na različne telesne funkcije pa tudi na splošno psihično počutje. Fizične manifestacije hormonskega neravnovesja vključujejo spremembe v menstrualnem ciklu, občutljivost na temperaturne spremembe, suho kožo in izpuščaje, spremembe v prebavi ... Veliko zmede pa lahko povzročijo tudi pri psihičnem počutju. Pojavijo se intenzivna čustvena nihanja, občutek »polne glave«, izjemna razdražljivost, tesnoba in depresija, potreba po samoti, nihanje razpoloženja in podobni čustveni odkloni.
Primerna je tudi za moške, čeprav moški nimajo menstrualnih težav. Pojavi se lahko drugo neravnovesje, pri katerem vam lahko masaža pomaga.
Masaža, ki so jo pripravili za reševanje takih situacij je zelo podobna limfni drenaži. Dodali so še pritiske na akupresurne točke. Pomagala bo »pospraviti« težave ki so se nakopičile v vašem telesu.

MASAŽA ZA PREBUJANJE VIŠJE ZAVESTI OB REIKI SIMBOLIH
Življenje poteka zelo naravno in neopazno, dokler ne pridemo do točke, ko čutimo, da ne moremo narediti koraka naprej. Izgorelost, bolečine celega telesa, notranje stiske, žalost, jeza.. telo se zoperstavlja naši volji in trudu. Kako odreagirali da bo vse skupaj bolj primerno novim okoliščinam?
Ko ugotovimo, da so določene navade preveč destruktivne in da smo s svojim obnašanjem škodili sebi, je čas za hitre poteze. Vendar, kako?
Nekoliko močnejša masaža, podobna športni je odlična rešitev. Dodali so še reiki energijske simbole ki vsak posebej dvignejo subtilno energijo telesa. Energijskim stik z notranjim vodstvom vas bo dvignil v višjo zavest. Pred masažo opravijo 15-minutno meditacijo, v kateri stopimo v stik z reiki simboli jih vizualiziramo (slike simbolov visijo na steni v salonu, da si moč simbolov lažje vtisnemo v podzavest). Na ta način prikličemo to modrost v masažo, da postane del masažnega obreda.
Ta masaža je zelo zdravilna, bolj kot se povežemo z simboli več koristi ima telo. Vpliv masaže je ne verjeten, življenje postane bolj pretočno, stvari se bolj dogajajo ob pravem času, na pravem mestu. Višja zavest je tudi glavi moto pri notranjem osvobajanju. Biti povezan s seboj je nekaj kar je največ na tem svetu.

Priprava na masažo
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočajo 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker :
• delajo s srcem
• so natančni in resni
• so strokovno podkovani
• nudijo varno okolje
•Masaža se ne izvaja istočasno, temveč v zaporedju eden za drugim.
• masira vas lahko maserka ali maser
• urnik po dogovoru
• delajo ob sobotah in nedeljah
• pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
• uporabljajo izključno slovenska olja
• lokal je klimatiziran
• na voljo je veliko brezplačno parkirišče
• na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki opremljen z navodili COVID 19
• DRŽIJO SE VSEH NAVODIL ZA PREPREČEVANJE COVID-19, NOSIJO MASKE IN ZAŠČITNA OČALA
• na vhodu je na voljo razkužilo
• čakanje v čakalnici ni možno, zato prihajajte na masažo točno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!