Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Učinkovit in neinvaziven tretma pomlajevanja obraza z Botox-om

Vrednost kupona je 44,00 €. Razliko 176,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku. Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Pomlajevanje s krvno plazmo

Vrednost kupona je 37,00 €. Razliko 148,00 € do polne cene (185,00 €) plačate direktno ponudniku. Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Učinkovit in neinvaziven tretma pomlajevanja obraza s Profhilo skin boosterjem!

Vrednost kupona je 61,37 €. Razliko 245,49 € do polne cene (306,86 €) plačate direktno ponudniku.

Neinvaziven ANTIAGE tretma! SUPER CENA na popoln pomlajevalni tretma z aplikacijo PROFHILO skin boosterja (2 ml) v Polikliniki Anova v Zagrebu! Visoka koncentracija hialuronske kisline povrne koži elastičnost, zmanjša videz gubic in koži povrne sijoč ter mladosten videz!

Vrednost kupona je 58,52 €. Razliko 234,08 € do polne cene ( 292,60 €) plačate direktno ponudniku.

58,52€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
234,08 €
Super cena
 
 

Profhilo se razlikuje od vseh doslej znanih pripravkov: je kombinacija visoko in nizkomolekularne hialuronske kisline, mehanizem delovanja pa ni v doseganju volumna na mestu vboda, temveč se počasi širi in »vgrajuje« v kožo okoli mesta vboda ter spodbuja fibroblaste k izločanju novega veziva, spodbuja rast maščobnih celic in hidrira kožo z visoko koncentracijo hialuronske kisline (64 mg/2 ml).

Tretma Profhilo hkrati »izbriše« utrujen videz obraza, kompenzira volumen, kožo globinsko hidrira in ji povrne prožnost. S popolnoma naravnimi sestavinami kompenzira volumen le tam, kjer je to potrebno in brez tveganja za »nenaravne« rezultate. Spodbuja naravno pomlajevanje kože in s posebno BAP tehniko poskrbi za pravilno porazdelitev preparata po celotnem predelu.

Po 20. letu začne koža vsako leto izgubljati 1 % kolagena. Ta sprememba je posledica kronološkega staranja, pa tudi staranja, ki ga povzročajo zunanji dejavniki. Rezultate tega postopka bomo najprej opazili na obrazu – videli bomo, da je naša koža postala tanjša, bolj suha in manj elastična. Fibroblasti, hialuronska kislina, elastin, kolagen, maščobne celice igrajo ključno vlogo pri izgubi ali ohranjanju tonusa in vlažnosti kože. Stalno so prisotni v medsebojnih interakcijah in njihovo počasno, a nenehno izgubljanje vodi v staranje naše kože. Na področju estetske dermatologije že vrsto let obstajajo številni postopki in preparati, ki imajo isti cilj: povrniti koži volumen, vlažnost in kolagen, da je koža ponovno napeta, sijoča in mehka.

Profhilo nanašamo s tehniko BAP (Bio Aesthetic Points) tako, da na vsaki strani določimo 5 vnaprej določenih točk, kamor bomo vbrizgali preparat. Pri eni negi obraza vbrizgamo skupno 2 ml zdravila Profhil. Po enem mesecu je treba zdravljenje ponoviti. Nato je potrebno tretmaje ponoviti 1-2x letno (tretma se določi za vsakega pacienta posebej, glede na stanje kože, možnosti in pričakovanja).

Učinek pripravka postane viden 1 do 2 tedna po prvem nanosu, polni učinek pa mesec dni po drugem nanosu Profhila. Profhilo je edinstven po svojem načinu dela; ni polnilo, ni mezoterapija, je nekje vmes, ima pa izrazito sposobnost spodbujanja proizvodnje lastnega kolagena in elastina, hkrati pa v kožo vnaša veliko količino hialuronske kisline brez učinka povečanja glasnost na področju uporabe. In tako Profhilo zdravi gube. Rezultat je postopno in dolgotrajno zmanjševanje vidnih gub z zdravim in sijočim videzom kože celotnega obraza ali vratu (odvisno od tretirane regije). Profhilo bi lahko bolje opisali kot biorevitalizator, biostimulator, biopomlajevalnik in bi ga lahko imenovali vodja in udeleženec nove smeri v estetski medicini.

Poliklinika Anova ponuja inovativen pristop k diagnostiki in zdravljenju v skladu z ameriškimi in zahodnoevropskimi standardi. Storitev brez čakanja ob času, ki vam ustreza. Nudijo storitve s področja onkologije, kardiologije, psihiatrije, fizikalne medicine in rehabilitacije, ultrazvočne in laboratorijske diagnostike, estetske medicine itd.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!