Ponudba je zaključena.

Ne spreglej aktivne ponudbe ponudnika

-60%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Preoblikovanje telesa z revolucionarno lasersko tehnologijo SculpSure™

Znebite se maščobe na trebuhu, na predelu stegen in nadlakti v samo 25 minutah!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

HIFU nekirurško pomlajevanje obraza

Znanstveno dokazano deluje pri pomlajevanju kože obraza, vratu in dekolteja!

Najnovejši anti-age trendi! -50% na 100-minutni tretma naravnega liftinga obraza HIFU v Kozmetičnem salonu CosmeticLine! Učvrsti in napne kožo obraza, vratu in dekolteja! Pomlajen videz brez invazivnega kirurškega posega!

Znanstveno dokazano deluje pri pomlajevanju kože obraza, vratu in dekolteja!

350,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
700,00 €
-50%
Prihranek:
350,00 €
 
 

Naravni lifting obraza s pomočjo učinkovite, visoko intenzivne ultrazvočne energije. Znanstveno dokazano deluje pri pomlajevanju kože obraza, vratu in dekolteja:

Učvrsti in napne kožo obraza, vratu in dekolteja
Zgladi obrazne gubice
Povrne koži sijoč in mladosten videz
Privzdigne povešene veke, obrvi in odpravi malarne vrečke
Napne in učvrsti ohlapno kožo čeljustne linije
Izboljša napetost lic
Pomladi dekolte
Izboljša teksturo svoje kože

Kaj je HIFU?
Hifu je eden novejših trendov s področja pomlajevanja kože obraza, vratu in dekolteja.
S hitrim napredkom tehnologije se vse več dermatologov in plastičnih kirurgov poslužuje teh izredno učinkovitih nekirurških tretmajev pomlajevanja in izvajanje kirurškega posega puščajo kot zadnjo opcijo in sicer pri že drastično povešeni koži.

Ali HIFU res deluje?
Da. Raziskave narejene na podlagi obsežnih znanstvenih študij so potrdile, da HIFU tehnologija zares deluje ter pridonaša učinkovite rezultate s področja pomlajevanja kože.

Kako HIFU tehnologija deluje?
Hifu z usmerjeno ultrazvočno energijo ciljamo globoko v podkožje in segrevamo tkivo do temperature 60 C s katero namensko povzročimo poškodovanje ciljanih celic. Čeprav se to morda zdi nerazumljivo, pa je znanstveno dokazano, da ravno poškodovanje celic vzpodbudi njihovo intenzivno tvorjenja kolagena in posledično njihovo obnovitev kar rezultira z učvrščeno, napeto in pomlajeno kožo.

Ali je ena HIFU terapija dovolj?
Najbolj optimalne rezultate dosežemo z 1-3 HIFU terapijami. Število HIFU terapij je odvisno predvsem od stanja vaše kože, od stopnje njene ohlapnosti, biološkega odziva na ultrazvočno terapijo in intenzitete tvorjenja kolagena pri posamezniku.

Kako pogosto je potrebno izvajati HIFU terapijo?
HIFU terapijo pri blažji in srednji stopnji povešenosti kože ponovimo na 1 do 2 leti. Pri močno povešeni koži HIFU terapija morda ne bo dala željenih rezultatov in je zato priporočljiv kirurški poseg.

Kdaj so vidni rezultati po HIFU terapiji?
Čeprav boste po HIFU terapiji morda že opazili nekaj začetnih učinkov pa bodo prvi pravi rezultati vidni 2 do 3 mesece po terapiji, saj telo potrebuje toliko čas za obnavljanje kolagena.

Katere so prednosti HIFU terapije?
Pomlajen videz brez invazivnega kirurškega posega, spodbuditev naravnega procesa tvorjenja kolagena in takojšnje okrevanje.

Ali HIFU zagotavlja trajne rezultate?
Da. Rezultati HIFU so trajni in se bodo izbolševali vse do 6 mesecev po terapiji ter bodo dajali zadovoljiv izgled še 1 do 2 leti po terapiji, ko boste zaradi naravnega procesa staranja terapijo zopet ponoviti.

Kozmetična klinika Cosmetic Line se je v dveh desetletjih svojega delovanja razvila iz klasičnega lepotnega salona v napredni lepotni center, kjer s stalnim sledenjem mednarodnih smernic s področja estetike, nenehnim izobraževanjem tima, strokovnim pristopom in najsodobnejšo tehnologijo izpolnjujejo pričakovanja najzahtevnejših strank. Poleg dejavnosti klasičnega lepotnega salona v kozmetični kliniki izvajajo lepotne tretmaje z najnovejšimi visoko-tehnološkimi aparaturami, ki znanstveno dokazano izboljšujejo stanje vaše kože in vašega telesa (laserska tehnologija, ultrazvočna terapija, …).Z bogatimi izkušnjami vas usmerjajo pri doseganju vaših lepotnih rezultatov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Barban, Hrvaška

Vstopnica za adrenalinski park Glavani

Vrednost kupona je 8 €. Razliko 38 € do polne cene (46 €) plačate direktno ponudniku. Poskusite nekaj zabavnega in novega - obiščite najboljši pustolovski park v Istri!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Vakuumska anti-celulitna masaža, 45 min

Za lepo postavo, brez pomarančne kože! Za optimalen rezultat se priporoča več zaporednih obiskov v paketu!