Znebite se maščobnih oblog in moteče ohlapne kože na rokah! -50% na 40-minutno kriolipolizo in uporabo laserja na predelu rok, s katerim se tvorijo nova kolagenska vlakna!

Popolnoma naraven, neboleč in neinvaziven način brez stranskih učinkov!

Salon Masažka, kriolipoliza z fotobiomodulacijo
Salon Masažka, kriolipoliza z fotobiomodulacijo
45,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
91,00 €
-50%
Prihranek:
46,00 €
 
 

V MASAŽKI vam bodo pomagali z najmodernejšimi, profesionalnimi, sinergijsko sestavljenimi terapijami in tehnikami doseči vitkejše, čvrsto, lepo oblikovano, negovano in zdravo telo!

Krioterapija je naraven, neboleč in neinvaziven postopek, ki se izvaja s pomočjo hlajenja izbranega predela telesa, kjer se temperatura, odvisno od problematike, giblje od -10 do +20 stopinj Celzija (cryos grško pomeni »ledeno hladno«). Adipociti ali maščobne celice, so namreč občutljivi na mraz in ko jih s postopkom kriolipolize podhladimo in so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, propadejo in se preko limfnega in krvnega obtoka v približno 15 dneh izločijo iz telesa, zato lahko kriolipolizo izvajamo le dvakrat mesečno.
Adipociti ali maščobne celice, so občutljive na mraz in ko so dlje časa izpostavljene takemu stanju, propadejo in se preko limfnega in krvnega obtoka v tednu, dveh izločijo iz telesa. To je proces apoptoze. S terapijo uspešno zmanjšamo oziroma stanjšamo maščobne predele na rokah, hkrati pa z nizkoenergijskim laserjem, masažo, hladno-toplim efektom stimuliramo celice k obnavljanju, h krčenju kolagena in tvorbi novih kolagenskih vlaken in tako dosežemo želeno učvrstitev in posledično bolj napeto in gladko kožo.

Število terapij je odvisno od stanja in velikosti obravnavane problematike, pogosto zadoščajo tri terapije za bistveno izboljšanje stanja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Čiščenje zobnega kamna in svetovanje

Za lep nasmeh in zdravje ustne votline obiščite prenovljeno ambulanto Meldent!

Super cena
NOVO Ljubljana, Center

Premontaža pnevmatik do 17 col na jeklenih platiščih

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo, dodatna PE v Ljubljani!