Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-67%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Vbrizgavanje hialuronskega polnila brez uporabe igel, 60 min

Botox effect! Brez bolečine, popolnoma varno, primerno za vse tipe kože, trajni in takojšnji rezultati!

Nekirurški lifting! -70% na 30-minutni tretma HIFU za pomlajevanje in učvrstitev kože na predelu po izbiri (ALI okrog oči ALI čelo ALI nazolabialna guba ALI dvig veke), v Deya salonu: čiščenje obraza + nanos ultrazvočnega gela + HIFU pulzna terapija!

Za čvrsto in napeto kožo! Čudoviti in dolgotrajni rezultati!

Deya salon: tretma HIFU za pomlajevanje kože
Deya salon: tretma HIFU za pomlajevanje kože
69,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
230,00 €
-70%
Prihranek:
161,00 €
 
 

Najnovejša terapija na področju nekirurškega pomlajevanja in učvrščevanja kože. S HIFU terapijo učvrstijo in napnejo kožo na obrazu, vratu in dekolteju ter zmanjšamo globino gub.

HIFU terapija:
- brez  bolečine,
- brez brazgotin,
- brez kirurškega posega,
- popolno ugodje in prijetno doživetje med terapijo.

Nekirurški lifting in učvrstitev kože izvajajo z visoko intenzivnim ultrazvokom ali HIFU. HIFU PRO multi line je novejša tehnologija, ki ima velik potencial, da nadomesti tradicionalni kirurški lifting obraza.

Neelastična in povešena koža ter upadlost mišičnega tkiva na obrazu postanejo preteklost z uporabo HIFU terapije. 

HIFU PRO multi line  je visoko tehnološka in najsodobnejša naprava, pri kateri rezultate dosegajo s termalnim učinkom. Metoda HIFU uporablja fokusiran ultrazvok visokih moči (High Intensity Focused Ultrasund) za segrevanje povezovalnega tkiva (SMAS) na 60-70 stopinj celzija. Pri terapiji ne poškodujejo površine kože. HIFU PRO multi line s pomočjo visoke temperature na izbrani lokaciji v podkožju povzroči, da se dermis prične obnavljati in telo proizvaja več kolagena. To vodi do večje elastičnosti in čvrstosti kože. Poškodba v podkožju stimulira lifting in pomlajevanje.

PODROČJA UPORABE:
- Uporablja se za nekirurški lifting obraza, vratu, dekolteja, ali viseče kože na obrazu kot tudi drugje na telesu (roke, noge, zadnjica, trebuh):
- zmanjšanje gub na obrazu, izboljšanje teksture kože, pomlajevanje obraza, za učinek bolj napete kože, oblikovanje telesa (zategovanje kože, dvig zadnjice, trebuh, odstranitev jahalnih hlač, stegna, nadlahti), lifting področja: dekolte, čeljustne linije, obrvi, brade, vratu, nazolabialnih gub, veke, čeljustna linija, zmanjšajo se pore, druge možnosti uporabe: zmanjševanje podbradka, zmanjševanje viseče kože v področju zgornjega dela rok, dvig obrvi (3-4 mm)

POTEK TERAPIJE:
- čiščenje obraza
- nanos ultrazvočnega gela
- HIFU pulzna terapija
- trajanje: odvisno od velikosti tretiranega področja približno 30 - 45 min

Prvi učinek je viden takoj, vendar se izboljšuje še nekaj mesecev (cca 3 mesece). Prvi učinek terapije opazimo takoj, saj se regeneracija kože začne že med terapijo to je takojšni učinek zgostitve in krčenja kolagenskih vlaken, kar zgladi vidne površinske gube to opazimo da je koža bolj zategnjena, mehka in sijoča. Drugi učinek-je pa zapozneli učinek-kjer se še v naslednjih mesecih na tretiranem področju poteka regeneracijski proces in celjenje kar vodi k večji proizvodnji kolagena. Ti rezultati so pa trajni-vidni tudi 2 leti po tretmaju. Rezultati terapije so odvisni od več dejavnikov-predvsem od začetnega stanja kože in tkivne ohlapnosti.

Priporočilo:
Odvisno od stanja kože, naredijo 2 terapiji v razmaku 3 mesecev, nato ponovijo 1x letno.

PRED POSEGOM
Niso potrebne posebne priprave, ni pa priporočljivo izvajati kemičnih pilingov in kirurških posegov na tretiranem področju.

PO POSEGU
Možna je rdečica kože, ki načeloma izveni po nekaj urah. Lahko se takoj vrnete k dnevnim aktivnostim. Takoj po posegu se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom. Vroči tuši niso dovoljeni isti dan po posegu, masaža obraza in savna nista dovoljeni do 2 tedna, RF, IPL in medicinski laserski tretmaji se lahko izvajajo 4 tedne po tretmaju (velja za območje, kjer se je izvajal HIFU). Priporočljivo je intenzivno vlaženje predela, kjer se je izvajal HIFU - vlažilne maske in vsakodnevna nega področja terapije. Uživanje alkohola isti dan je prepovedano. Solarij in močna sončna svetloba niso dovoljeni 7 dni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Čiščenje zobnega kamna in svetovanje

Za lep nasmeh in zdravje ustne votline obiščite prenovljeno ambulanto Meldent!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Karta za celodnevno kopanje v Termalnem parku Bioterme

Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža telesa, 60 min

Popolna sprostitev! V tej ponudbi so na voljo tudi druge masaže - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!