-65% na posebno, 60-minutno masažno razvajanje z glajenjem mišic, izbirate med 5 opcijami v Studiu Kvadus: s stimualcijo akupresurnih točk ALI proti kroničnem stresu ALI za odpravo čustvenih blokad ALI z limfno drenažo ALI z masažo s toplimi kamni!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-65%
Prihranek:
45,10 €
 
 

VRHUNSKA TERAPIJA GLAJENJE MIŠIC
Za vas smo pripravili terapijo, poimenovano GLAJENJE MIŠIC, ki bo močno vplivala na vaše dobro počutje.
Se vam je že zgodilo, da se na masaži niste počutili dobro?
Vas je med masažo bolelo celo telo?
Vas je motil pritisk na telo?

Glajenje mišic je masaža, pri kateri terapevt na telo pritiska z manjšo močjo kot običajno oz. čez zategnjene predele večkrat zaporedoma drsi s prsti. Terapija glajenja mišic prinaša popolnoma novo doživetje, saj jo izvaja terapevt reiki mojster, ki med samo masažo na vaše telo vpliva tudi na energijskem nivoju. Pred masažo je priporočljivo pojesti kakšen manjši sadni obrok, terapevta pa seznaniti s svojimi težavami, na odpravo katerih se bo lahko nato osredotočil. Kljub temu, da gre za t.i. »mehko« masažo, lahko po terapiji čutite močne reakcije.

GLAJENJE MIŠIC IN STIMULACIJA AKUPRESURNIH TOČK KOT POMOČ PRI PREMAGOVANJU ŽALOSTI
Že v ranem otroštvu ste zagotovo slišali stavke kot npr. »Fantki ne jokajo«, »Kakšna cmerava punčka pa si?«, ipd… Niso vam dovolili pokazati svojega strahu, nemoči, žalosti,… Sedaj, kot odrasla oseba, pa zavedate, da biti žalosten in imeti strahove ni nobena sramota. Žalost uničuje kvaliteto življenja, nas pahne v osamo, ohromi telo in prepreči pretok energije po telesu. Vsakemu je težko priznati svoje šibke točke. Še težje pa je poiskati pomoč za odpravo le-teh. Vendar ne odlašajte!Prepustite se masažni terapiji, četudi vas pripelje do solz, saj le-te zdravijo bolečino.
Terapija vključuje:Pogovorni uvodni del, ki poteka za zaprtimi vrati, diskretno in anonimnomasažo glajenja mišicstimulacijo akupresurnih točk, ki telesu prinese veliko sprostitev in olajšanje.

GLAJENJE MIŠIC PROTI KRONIČNEMU STRESU
Vsak od nas se je sigurno že srečal s pritiski okolice, preveliko količino dela, slabimi prehranskimi navadami, čustvenimi stiskami, problemi s spanjem, uhajanjem misli, nemoči, brezvoljnosti, ipd. Kronični stres je tihi ubijalec, saj se nanj odzove celo telo, in povzroča spremembe na vseh organih. Privoščite si masažo in odpravite stres!

 GLAJENJE MIŠIC ZA ODPRAVO ČUSTVENIH BLOKAD
Vzemite si čas in v miru poizkusite odgovoriti na spodnja vprašanja:
Tudi vas vsak dan prehiteva čas?Se vrtite v začaranem krogu ?Ne najdete izhoda iz nastale situacije?Ste zaradi tega pod stalim stresom, ki negativno vpliva na vaše počutje?
Če ste na tri vprašanja odgovoril pritrdilno, spadate med tisto skupino ljudi, ki trpijo v sebi in navzven ne izražajo svojih čustev. S tem obremenjujete svojo zavest in podzavest.
Kaj nas pripelje do takšne situacije?razočaranje v partnerskem odnosunezmožnost navezovanja stikov z drugimi ljudmineizražanje čustevstrah pred ponovnim razočaranjem
V našem salonu smo pripravili masažo z naravnim mandljevim oljem in dodano aromo rožmarina. Masaža po energijskih meridianih in pritiskanjem na energijske točke lahko pripomore k temu, da se osvobodite napetosti v telesu..

GLAJENJE MIŠIC IN LIMFNA DRENAŽA
Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu, da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu, da se očisti strupov.
Masaža poteka tako, da stimuliramo limfni obtok. Taka masaža stimulira limfni sistem po celem telesu in pomaga telesu na naravni način odvajati vodo. Lahko jo uporabljamo pri odpravi celulita, zabuhlosti, alergijah, po lepotnih posegih, po poškodbah. Ta izjemna tehnika je zelo učinkovita v boju proti zateklim nogam. Pomaga ohranjati tonus kože med hujšanjem. Telo vam bo zelo hvaležno, regeneracija telesa pa je rezultat, ki bo bivanje na tem planetu naredil lahkotnejše. Največkrat jo izvajamo kot dopolnilno tehniko pri izvajanju različnih masaž. Limfno masažo telesa si je dobro privoščiti tudi takrat, ko smo še popolnoma zdravi, saj na tak naravni način telesu pomagamo, da ostaja vitalno.
Masaža lahko povzroči zaspanost in povečano delovanje mehurja.

GLAJENJE MIŠIC IN MASAŽA S TOPLIMI VULKANSKIMI KAMNI
Masaža s toplimi kamni je poznana že stoletja. Kamni so vulkanskega izvora, fino obdelani, prijetni na otip in vrhunski masažni pripomoček. Kamni so ogreti na 50oC in pripomorejo k izjemni sprostitvi telesa. S prijetno ogretimi kamni drsimo  po meridianih, to so energijske poti, ki potekajo po celem telesu. Nekaj kamnov položimo na akupresurne točke in s tem zelo povečamo moč masaže. Vulkanske kamne nam je podarila narava, v sebi skrivajo zdravilno moč, ki jo z masažo prenesemo na telo.
 Namen masaže z vročimi kamni je:globoka sprostitevsproščanje utrujenih mišicizločanje toksinov iz vašega telesauravnavanje in poživljanje energetskega središča telesablagodejni učinek na čustvene težave.

PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.

STUDIO KVADRUS

Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker :
• delajo s srcem
• so natančni in resni
• so strokovno podkovani
• nudijo varno okolje
• se lahko masirata dva istočasno, SALON ZAGOTAVLJA, da je razdalja med dvema strankama 2 m, zaradi manjšega števila maserjev se zna zgoditi, da termin v dvoje istočasno ni mogoč
• masira vas lahko maserka ali maser
• urnik po dogovoru
• delajo ob sobotah in nedeljah
• pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
• uporabljajo izključno slovenska olja
• lokal je klimatiziran
• na voljo je veliko brezplačno parkirišče
• na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki opremljen z navodili COVID 19
• DRŽIJO SE VSEH NAVODIL ZA PREPREČEVANJE COVID-19, NOSIJO MASKE IN ZAŠČITNA OČALA
• na vhodu je na voljo razkužilo
• čakanje v čakalnici ni možno, zato prihajajte na masažo točno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna kitajska masaža stopal po meridianih

Razvajanje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Glowing Skin Hydrafacial tretma za sijočo kožo (75 min)

Vaša koža bo videti bolj sijoča, čista in mlajša!