Da bo vaša koža zasijala kot diamant! - 63 % na 60-minutno vrhunsko lifting nego obraza v Salonu lepote EmporiaS: diamantni piling (mikrodermoabrazija) + zlata maska + masaža obraza!

Takojšen lift rezultat!

Salon lepote EmporiaS: vrhunska lifting nega obraza
Salon lepote EmporiaS: vrhunska lifting nega obraza
27,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-63%
Prihranek:
47,30 €
 
 

Prepustite se strokovnim rokam Salona EmporiaS in si podarite vrhunsko anti-age lifting nego!

"Anti-Age" lifting nega (Luxury GOLD KA24)
Izjemna kombinacija zlata, sojinih izaflavonov, kakavovo in karitejovo maslo, olje limnanta, peta gluken, izvleček korenčka in indijskega sena ter vitamin E, ustvarijo izjemno močno in efektivno mešanico, katera daje takojšen lift rezultat, svežino in mladost. Nega deluje podaljšano z močno anti-age aktivnostjo.
Pri tej negi je za popoln videz priporočljiv tudi diamantni piling, saj bo tako vaša koža očiščena globinsko, in odmrla koža zamenjana z novo.

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija
 predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mlajše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti dermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža. Diamantni piling je neinvaziven kozmetični postopek in drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoksom in filerji

Postopek je NEBOLEČ, popolnoma higienski in hipoalergen, saj vakum odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvavitev in obnavljanje kožne strukture. Po tretmajih koža občutno pridobi gladkost in nežnost, tvorijo se nove bazalne celice, stimulirajo se fibroplasti, ki provzročajo sintezo kolagena in elastina. 

Diamantni piling je prava izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži: poškodb zaradi retiranega izpostavljanja soncu, brazgotine po aknah, povečane pore, gube in gubice, manjše pigmentne spremembe, pri pojavu strij, koža, ki je brez tonusa. Prvi rezultati so vidni že po prvem tretmaju (do 15% boljša struktura kože). V večini primerov je v povprečju potrebnih 3-6 tretmajev. Primeren postopek in število ponovitev ob predhodnem pregledu svetuje kozmetičarka.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!