Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Individualna plesna ura za par (60 min)

Vključena posebna koreografija za poročne pare ali posebne dogodke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Zaplešite! - 50 % na 1x individualna ura (60 min) učenja plesa za par v Plesni šoli Eureka + dostop do platforme E-Eureka učenje z video posnetki! Naučili se boste družabnih plesov po vaši izbiri: salsa, bachata, foxtrot, jive, tango, zumba, cha cha, dunajski valček, angleški valček itd.!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,00 €
 
 

Naučili se boste družabnih plesov po vaši izbiri: Salsa, Bachata, Foxtrot, Jive, Tango, Zumba, Cha Cha Cha, Dunajski valček, Angleški valček in drugih.

Z vami bo ustvarjal: Sašo Krasnov
- član Angleškega Kraljevega združenja plesnih učiteljev iz Londona, član IDTA (International Dance Teachers Association), plesalec, koreograf in plesni učitelj. Svojo pot je začel kot tekmovalec latinsko-ameriških in standardnih plesov v Plesni šoli Rožanc v Ljubljani. Svoje plesno znanje je izpopolnjeval na številnih delavnicah sodobnega plesa, jazz-a, baleta in družabnih plesov, ki pa je tudi vodja Plesne šole Eureka.

Dobili boste dostop do platforme E-Eureka učenje, kjer si lahko ogledate učne video posnetke, si naložite glasbo in dobite seznam svojih naučenih figur.

Plesno predznanje ni pomembno. Individualne ure so primerne za začetnike kot tudi za izkušene plesalce.

Individualne ure so odlična rešitev, da se:
- če imate nepredvidljiv osebni urnik
- če se morate hitro naučiti osnov plesa (ob posebnih priložnostih kot so poroka, obletnica, matura, ples, poslovni Dogodek in drugi.)
- če imate posebne želje (želite se naučiti določen ples ali e izpopolniti v posebnih figurah)
- če ste v zadregi in si želite osebnega pristopa

Plesna šola Eureka deluje že od leta 1992 in skupaj s tradicijo gleda v prihodnost. Cenijo izvirnost, samobitnost in čutnost. Ples je harmonija glasbe, gibanja plesalka in plesalke, prijetnega ambijenta in dobrih energij. Individualne ure potekajo v dvorani Galerija, na Jurčkovi 70, Ljubljana – Rudnik, ki je opremljena z kvalitetnim ozvočenjem in ogledali.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!