Masaža kot darilo! - 66 % na odlično 75-minutno masažo po izbiri: ALI antistresna ALI anticelulitna ALI protibolečinska ALI masaža za odpravo energijskih blokad, v Studiu Kvadrus!

Vzpostavitev ravnovesja v telesu!

Studio Kvadrus: masaža po izbiri (75 min)
Studio Kvadrus: masaža po izbiri (75 min)
23,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-66%
Prihranek:
46,10 €
 
 

Tokrat lahko izbirate med kar 4 masažami!

ANTISTRESNA MASAŽA
Vas muči stres? Ste napeti? Imate nemirne noge? Se težko umirite? Imate težave s spanjem ? Ne veste kaj bi sami s seboj? …še bi lahko naštevali.
Za vas smo pripravili anti-stresno masažo, ki zajema masažo celega telesa. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosti v vašem telesu.
Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in konec kocev tudi pomirjevalo. Vplivala bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihični preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih.
V kolikor je vaše telo močno "zavozlano" vam bomo do sprostitve pomagali še s konjsko mastjo.

ANTICELULITNA MASAŽA PO IZBIRI (maderoterapija + gratis: 1x čaj Zeliščnega posestva Cvetka ALI anticelulitna masaža z ventuzami ALI ročna anticelulitna masaža)

Maderoterapija - anticelulitna masaža (60 min) 
- 5 min vtiranje anticelulitne kreme
- 15 min ročne masaže
- 20 min maderoterapije
- 10 min anticelulitne obdelave zadnjice
- 10 min anticelulitne obdelave trebuha
- 1x čaj Zeliščnega posestva Cvetka

Če za vaše telo ne boste poskrbeli na pravi način (anticelutna masaža vpliva na zunanji del telesa in zeliščni čaj, ki vpliva na notranji del telesa) se vam lahko hitro zgodi, da boste letošnje leto manj privlačni, za vami ne bo žvižgov vzhičenja, telo mlahavo. Otekline in pomarančna koža vam bodo grenile letošnje poletje. Vse to boste skrivali pod ohlapnimi oblačili. Izguba privlačnosti telesa pa izjemno slabo vpliva na naše počutje. Sedaj je pravi čas, da se obrnete na njih, nudijo vam predstavitveno anticelulitno masažo - MADEROTERAPIJO po izjemno ugodni ceni.
V salonu vas čaka še eno presenečenje vezano poslovno sodelovanje z ZELIŠČNIM POSESTVOM CVETKA. Sprejmite izziv in se pripravite na najlepše poletje. Letos bo poletje "vaše". Sijali boste od sreče.

ZAKAJ STUDIO KVADRUS?
V STUDIU KVADRUS že leta skrbijo za boljše počutje strank, nudijo vrhunske usluge, so strokovno podkovani in delalo s srcem.
ZAKAJ ZELIŠČNO POSESTVO CVETKA?
Podjetje se ukvarja z pridelavo zelišč na ekološki način (imajo tudi certifikat za BIO in NARAVNO KOZMETIKO). Podjetje proizvaja naravno kozmetiko in čaje. Vse rastline gojijo na svojem posestvu, jih skrbno negujejo in iz njih pripravijo kakovostne in učinkovite izdelke. 
Zakaj povezava med STUDIO KVADRUS in ZELIŠČNIM POSESTVOM CVETKA?
Zeliščno posestvo Cvetka proizvaja različne čaje, ki prepričajo s svojim okusom in delovanjem na telo. Kombinacija ročne anticelulitne masaže in naš čaj delata čudeže. Ob nakupu enega kupona za anticelulitno masažo prejmete 1 vrečko čaja, ki ga popijete takoj po masaži. Čaj bo telesu pomagal pri odvajanju vode in toksinov iz telesa.
MADEROTERAPIJA je izjemna naravna tehnika ("iznašli" so ji v Kolumbiji ). Izvaja se jo z lesenimi valčki (valčki so narejeni v Sloveniji, zato lahko rečemo, da je popolnoma naravna, telesu prijazna. V kombinaciji z zeliščnim čajem ZELIŠČNEGA POSESTVA CVETKA in spretnimi rokami maserjev v STUDIO KVADRUS pa dobi dodatno vrednost. Anticelulitna masaža - MADEROTERAPIJA je izjemno uspešna v boju z lokaliziranimi maščobnimi oblogami in celulitom. Velik uspeh beležimo tudi pri oteklinah, ki nastanejo zaradi zastajanja vode.
Kako poteka?
Najprej ROČNA masaža z kremo proti celulitu. Nato sledi "obdelava" kritičnih delov telesa, noge, zadnjica, trebuh u lesenimi valčki (MADEROTERAPIJA) in za konec vtiranje termo gela na "obdelane površine"
POSEBNI NAPOTEK: V dnevu ko pridete na takšno masažo popijte vsaj 1 liter vode, enako storite po masaži. Vodo pijte v presledkih, približno 100 ml vsakih 10 minut, tako bo vsaka mišica dobila potrebno tekočino. Če boste pili vodi v večjih količinah se bo ta zadrževala v želodcu in ne bo opravila svojega dela. Tudi kultura pitja vode telesu pomaga da ostane zdravo, prožno in sijoče.

ANTICELULITNA  MASAŽA Z VENTUZAMI (60 min)
Kaj dobim?
- 30 min masaže z ventuzami 
- 30 min ročne anticelulitne masaže
Vam je nerodno pokazati noge? Vas moti celulit? Želite imeti napeto kožno na zadnjici in nogah?Vas moti pomarančni videz kože?
 Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, potem smo pravi naslov za vas.   

Prvi del masaže:
ANTICELULITNA MASAŽA Z VENTUZAMI  
V bistvu je to vakumska terapija. Gre za terapijo s podtlakom,ki ga ustvarimo s posebnimi zvonci-ventuze (lahko so steklene ali silikonske), ki jih segrejemo in obrnjene polagamo na kožo. Druga metoda so ventuze, ki imajo vakumsko črpalko. S tem dobimo podtlak, ki podkožje povleče v notranjost zvonca.  S podtlakom, ki ga apliciramo na kožo tako vplivamo na kožna tkiva. Z ventuzami torej umaknemo zastane tekočino na nogah in zadnjici, tako naredimo "ceste" po katerih v tkiva prihaja hrana in kisik. Tako koža postane bolj napeta, elastična in pridobi lepo zdravo barvo.  
Drugi del masaže:
ROČNA ANTICELULITNA MASAŽA
Ročna masaža proti ohlapni koži  je zagotovo najboljši način, da bo koža spet napeta. Masaža mehansko deluje na zožitve in razširitve žil, posledično se izboljša krvni pretok in odpravlja ohlapno kožo. Koža že med masažo pridobi kisik, ki pripomore k napeti koži. Ohlapna koža nastane, kadar koža izgubi svojo elastičnost zaradi prehitrega hujšanja, po porodu, pri normalnih procesih staranja, zaradi stresa, v obdobju menopavze in zaradi hujšanja.    
POMEMBNO! Metoda je rahlo boleča, malo neprijetna, VENDAR IZJEMNO UČINKOVITA. Po masaži je koža rahlo pomodrela, vendar že po dveh dneh bo vaša koža sijala v vsem sijaju. 
Dovolite sebi, da opazijo vašo lepoto.

ROČNA ANTICELULITNA MASAŽA (60 min)
KAJ JE CELULIT?  
Celulit je "bolezen" vezivnega maščobnega tkiva in ga je precej težko odpraviti. Celulit sestavlja maščoba, voda, odpadne snovi-toksini. Ko se pod prsti začutijo drobni vozlički je čas za ukrepanje.  
NAJ POGOSTEJŠI VZROKI ZA NASTANEK CELULITA SO:  
- veliko sedenja,
- nepravilna prehrana,
- bolezni povezane z zastajanjem tekočine v telesu.  

Ročna masaža proti celulitu je zagotovo najboljši način, da se le tega znebite. Masaža mehansko deluje na zožitve in razširitve žil, posledično se izboljša krvni pretok in odpravlja celulit na nogah in zadnjici. Koža že med masažo pridobi kisik, ki drastično zmanjšuje celulit in videz pomarančne kože.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA 
Kombinacija mandljevega olja in konjse kreme z dodanim GLUKOZAMINOM je zmagovalna kombinacija, ki napoveduje "vojno" bolečinam v sklepih in  mišicah. Privoščite si lepše življenje brez bolečin.

MANDLJEVO OLJE 
Mandljevo olje je vsestranski produkt, ki ščiti, mehča in pomirja in hrani kožo. Pomaga pri regulaciji temperature v telesu in je odlično olje za sprostitev.

KONJSKA KREMA 
Konjski krema ali  konjska mast in se uporablja pri težavah, ki so posledica revme, bolečin v kosteh, slabega krvnega obtoka, po mehaničnih poškodbah, pri zatečenih nogah in obremenjenih ter utrujenih mišicah. Krema s svojimi sestavinami hladi, poživlja in sprošča. Ugodno deluje na hrbtenico in noge, je zanesljiv masažni pripomoček. Odlično se obnese v boj proti artritisu.

GLUKOZAMIN je snov, ki:
-
je prisotna v človeškem telesu in je nujno potrebna za sklepno tekočino in hrustanec
- zavira okvare hrustanca, pospešuje nastanek novega hrustanca in celjenje mehkih tkiv
- zmanjša bolečino v sklepih in poveča gibljivost.

MASAŽA ZA ODPRAVO ENERGIJSKIH BLOKAD
Blokada energijskega pretoka nastane predvsem zaradi travm, strahu, napetosti in stresa. Energijska masaža vrača telesu izgubljeno energijo in ohranja vitalnost. Obenem popolnoma uravnoteži  pretok energij v telesu.
 
ZAKAJ ENERGIJSKA MASAŽA?
• ker temelji na pritisku na mišice
• ker vključuje reiki energijo,
• ker doseže vsa tkiva, tudi globoko pod kožo,
• nudi globinsko prekrvavitev in hitro vzpostavlja ravnovesje v telesu.

UČINKI ENERGIJSKE MASAŽE:
• Popolna sprostitev.
• Vzpostavitev ravnovesja telesa, uma in duha.
• Blagodejen vpliv na stresne situacije in depresijo.
• Dokazano zmanjšuje raven stresnih hormonov (kortizola, adrenalina).
• Poživlja delovanje centralnega in perifernega živčnega sistema.
• Pospešuje delovanje krvnega obtoka.
• Pospešuje delovanje limfnega obtoka.
• Ureja delovanje notranjih organov.
• Zmanjšuje in odpravlja otrdelost mišic.
• Zmanjšuje in odpravlja krče.
• Kisik hitreje doseže vsako vlakno mišic.
• Hranilne snovi hitreje dosežejo vsako vlakno mišic.
• Poveča se gibljivost sklepov.
• Koža postane bolj elastična in odporna na zunanje vplive.
• Odpravlja bolečine v križu in vratu.
• Vzpostavi se energijska pretočnost telesa.

Priprava na masažo
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočajo 10- minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popijte liter vode, počivajte.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?

Ker:
- delajo s srcem
- so natančni in resni
- so strokovno podkovani
- nudijo varno okolje
- se lahko masirata dva istočasno
- masira vas lahko maserka ali maser
- njihov delavni čas je od 7:00 do 22:30
- lokal je odprt tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih
- pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
- uporabljajo izključno slovenska olja
- lokal je klimatiziran
- na voljo je veliko parkirišče
- na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki

Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna kitajska masaža stopal po meridianih

Razvajanje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Glowing Skin Hydrafacial tretma za sijočo kožo (75 min)

Vaša koža bo videti bolj sijoča, čista in mlajša!