Prava sprostitev! - 66 % na vrhunsko 75-minutno masažo po izbiri + presoterapijo v studiu Kvadrus: 1.) švedska masaža ALI 2.) energijska masaža ALI 3.) ročna limfna drenaža ALI 4.) protibolečinska masaža!

Pravo antistresno masažno razvajanje in presoterapija!

23,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-66%
Prihranek:
46,10 €
 
 

BOŽANSKA SPROSTITEV CELEGA TELESA IN PRESOTERAPIJA

Ročna presoterapija
Sodobni način življenja je zelo obremenilen za telo in limfo. Ročna presoterapija je metoda za stimuliranje limfnega sistema. Limfni sistem odnaša odvečno vodo, proteine, odpadne snovi, produkte vnetij, mrtve celice in toksine iz telesa. Ker limfni sistem nima svoje črpalke (kri ima srce), je vsakršna pomoč več kot dobrodošla. Močnejši pritiski na zadnji del telesa sprožijo delovanje limfe, osvežijo telo in telesu pomagajo pri odvajanju vode. Ponovna vzpostavitev ravnovesja pomaga telesu pri razstrupljanju. 
Kako poteka presoterapija?
Običajno se izvede na začetku masaže. Udobno se namestite na trebuh, medtem pa vam maser pritiska na zadnji del nog, izmenično in nekoliko močneje od navadnega pritiska, nato se premakne na hrbtenico in na koncu na glavo. Postopek traja približno 5 minut. Za tem je telo pripravljeno na masažo.


Švedska masaža + presoterapija
Božansko razvajanje. Tehnika klasične švedske masaže in refleksna masaža stopal vzbuja ugodje in lahko izboljšata zdravje. Takšna masaža deluje preko živčnega sistema na vse naše organe, sprošča mišice in duševno napetost. Klasična sprostitvena masaža in refleksna masaža stopal vam bo povrnila občutke moči in povrnila veselje do življenja. Sprostitvena masaža je v primerjavi z ostalimi sodobnimi masažami, precej individualna izkušnja, maser-terapevt bo skozi kratek pogovor ugotovil kako se počutite in temu prilagodil masažo. Ritmično glajenje,  gnetenje in refleksna masaža izboljšujeta prekrvavitev tkiv, ter pripomoreta k hitrejšemu odplavljanju toksinov iz telesa. Trenutno počutje se spreminja in niti pri dveh ljudeh ni enako. Prepustite se in povejte svoje težave…

Energijska masaža: energijska stabilizacija telesa, reiki terapija + presoterapija

Energetska masaža globoko sprosti in umiri telo, močno prispeva k dvigu obrambnega sistema telesa. Močan vpliv masaže se kaže v pretoku energij skozi čakre, meridijane in bio polje. Močni, a vendar usklajeni energijski pretoki krepijo zdravje, telesu pomagajo, da ne prihaja do odklonov, v smislu slabega počutja, prebavnih motenj, nespečnosti, žalosti,… Poletni meseci so pravi termin, da se pripravimo na mesece brez sonca.

KAJ JE ENERGETSKA MASAŽA?
To je masaža celega telesa in energijska obdelava energetskih centrov, stimulacija meridijanov in stimulacija akupresurnih točk.

KAKO POTEKA?
V drugem delu masaže maser položi par minut roke na glavo (na senca). S tem povzroči energetsko valovanje. Sledi masaža celega telesa, stimulacija meridijanov in stimulacija refleksnih točk na stopalih.

REIKI TERAPIJA
Reiki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika je neboleča in varna. Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu. Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na več točkah vašega telesa. 

Ročna limfna drenaža + presoterapija
Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov. OPOZORILO: Masaža lahko povzroči zaspanost in povečano delovanje mehurja.

Masaža poteka tako, da z >>lahko masažo<< stimuliramo limfni obtok. Taka masaža stimulira limfni sistem po celem telesu in pomaga telesu na naravni način odvajati vodo. Lahko jo uporabljamo pri odpravi celulita, zabuhlosti, alergijah, po lepotnih posegih, po poškodbah. Ta izjemna tehnika je zelo učinkovita v boju proti zateklim nogam. Pomaga ohranjati tonus kože med hujšanjem. Telo vam bo zelo hvaležno, regeneracija telesa pa je rezultat, ki bo bivanje na tem planetu naredil lahkotnejše. Največkrat jo izvajamo kot dopolnilno tehniko pri izvajanju različnih masaž. Limfno masažo telesa si je dobro privoščiti tudi takrat, ko smo še popolnoma zdravi, na tak naravni način telesu pomagamo do ostaja vitalno. 

Protibolečinska masaža + presoterapija
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali  vratni hrbtenici, priporočamo odlično protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje. Proti bolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice. Zato jo priporočamo po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih.  Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje. 

PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.

STUDIO KVADRUS

Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker :
• delajo s srcem
• so natančni in resni
• so strokovno podkovani
• nudijo varno okolje
• se lahko masirata dva istočasno, SALON ZAGOTAVLJA, da je razdalja med dvema strankama 2 m, zaradi manjšega števila maserjev se zna zgoditi, da termin v dvoje istočasno ni mogoč
• masira vas lahko maserka ali maser
• urnik po dogovoru
• delajo ob sobotah in nedeljah
• pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
• uporabljajo izključno slovenska olja
• lokal je klimatiziran
• na voljo je veliko brezplačno parkirišče
• na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki opremljen z navodili COVID 19
• DRŽIJO SE VSEH NAVODIL ZA PREPREČEVANJE COVID-19, NOSIJO MASKE IN ZAŠČITNA OČALA
• na vhodu je na voljo razkužilo
• čakanje v čakalnici ni možno, zato prihajajte na masažo točno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-82%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tretma za pomlajevanje obraza v centru Spa Organic

Celoten tretma se izvaja po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj)! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Laze v Tuhinju, Slovenija

4-urna kopalna karta za Terme Snovik

Zagotovite si popoln kopalni dan v najvišje ležečih termah v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami! Otroci do 4. leta imajo prost vstop!

-50%
Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!